torstai 26. huhtikuuta 2012

Liukumäki ja vappupalloPäiväkodilla oli tänään illalla liikuntatapahtuma. Olin kuullut, että Okko osaa laskea hienosti liukumäestä, joten en mitenkään estellyt, kun hän halusi mäkeen. Olihan mäki iso, mutta hienosti pikkuinen sen laski - ehkä noin 20 kertaa. Kuulin sitten vasta jälkeenpäin, ettei Okkoa siihen mäkeen ole päästetty - se on se toinen, se matalampi. Joku lapsi totesikin siinä mäessä, ettei tämä ole vauvoille. Ups, saattaa päiväkodin tädeillä olla nyt Okolle selittelemistä, miksi häntä ei enää päästetäkään siihen mäkeen, vaikka äitikin päästi.

Päiväkodilla oli myös jaossa ennaltatilatut vappupallot. Okkokin sai omansa, ensimmäisen laatuaan. Kauhakuormaaja tai mikä lie tuollainen kaivuri, tietenkin.

PS: Isimies otti kuvat.

7 kommenttia:

 1. Toi on makea! :) kakkori-pallo Aadan kielellä! Saa nähä millanen pallo meille tulee... lehdestä Aada näytti tänään angry birdsin, mut sellasta ei tähän taloon tule!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, niitä birdsejä tuntuu olevan nyt ihan joka paikassa! Äkkiä kaikki kyllä tuotteistetaan. Näin jopa lintulimppaa.

   Poista
  2. JA toinen asia, millä rahastetaan nyt, ovat jääkiekon MM-kisat. Arvaappa, näin eilen MM-Vuokkosia! :D :D Että kuukautissuojillakin voi kannattaa kotijoukkuetta. Haha.

   Poista
 2. Okko, pieni hurjapää :) Ja taas niin viileänä laseissaan. Ihanaa kun äitikin pääsee toisinaan kameran tuolle puolen. Meillä isi on niin onneton kameran kanssa, että elämäntehtävänäni on opettaa nelivuotiaasta hovikuvaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsihii, viilee poika. Ja meillä siis isimies on se perheen kuvaaja, minä olen kuvannut vain tänne blogiin. Miehen kameravarusteet ja miehen kuvaustaidot, minä olen toissijainen kuvaaja, joka räpsii ainoastaan tätä blogia varten. Tosin viime aikoina joitain minunkin ottamia kuvia on voinut käyttää kotialbumiinkin.

   Poista
 3. Ihana tuo "mikäliekaivuri". :D Itse "luin" O:lle tässä hiljattain katselukirjaa ja sanoin automaattisesti ison, miehekkään koneen kohdalla traktori enkä katsonut sen tarkemmin. O kääntyi katsomaan minua todella hämmentyneenä ja silmät ymmyrkäisinä. Sitten katsoin vähän paremmin ja korjasin nopeasti, että "eikun leikkuupuimuri tietenkin!". :D

  VastaaPoista
 4. Hahaa, mikälie-koneet onkin pian hankala paikka kun lapset alkaa tunnistamaan niitä äitejään paremmin :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!