tiistai 3. huhtikuuta 2012

Ihan kohta!

Arvatkaas, mikä on lähestymässä! Kolmen viikon päästä meidän pieni mies täyttää taas vuosia!  Juhlavalmistelut on jo aloitettu. Tämän vuoden väreinä ovat valkoinen ja vihreä; sellainen oikein perusvihreä. Sain inspiraation isoveljeni huoneen verhoista lapsuudenkodissa; ne olivat valkoiset 70-luvun tuotteet, joissa oli isoja vihreitä palloja. Ei niitä verhoja edes ole olemassa enää, mutta jostain ne tulivat mieleen.

Lauantaina keskustassa käydessä ajattelin hankkia kaikki koristelutarvikkeet yhdellä kertaa. Ajattelin hyötykäyttää viime vuoden viirejä valkoisen ja mustan osalta ja ostaa vain vihreää tarlatania niiden seuraksi. Vaan ilmeisesti olen niin kivikaudelta, ettei kukaan tuntunut tietävän, mitä se sellainen tarlatan on. No, ainakin meidän aikaan koulussa se oli yleinen askartelumateriaali. Tilasin sitä sitten Sinellin verkkokaupasta, kun keskustasta sitä ei löytynyt.

Muuten, tämän vuoden juhlavalmisteluissa on yksi lisäys viime vuoteen verrattuna: "muista silittää liina". Ihan harmittaa katsoa kuvia viime vuoden kattauksesta, kun en osaa tuijottaa kuin sitä liinaa.

Our little man will be turning two in three weeks! I have already started the party preparations and I was trying to find this material for the flags that will be used as decoration. I'll re-use the black and white flags from last year and only add the green ones. This year's colour theme is white and green. Inspiration for the colours came from the 70's curtains my brother had in his room when we were kids. Oh and by the way, this year I need to remember to iron the table cloth before the party! I feel so ashamed when I see pictures of the table cloth from last year's party.

12 kommenttia:

 1. Meillä on vain pari viikkoa enemmän aikaa kuin teillä ja kaikki on työvuoroja myöten auki. :D Panikointi alkaa ihan just nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Älä panikoi. Meille ei tule mitkään erityisen suuret kemut, kun tilatkin ovat rajatut, mutta kyllähän siinä tietysti on silti hommaa.

   Poista
  2. Meillä on vähän turhan iso suku. :D Ja ihan liikaa asuinneliöitä + piha siivottavana olettaen että toukokuussa ei ole enää lunta. Phuuh. :D

   Poista
  3. No sitten :D Meillä on vain nämä kaverisynttärit ja sukulaisia kahvitetaan silloin kun heitä näkyy. Ovat niin kaukana, etteivät pääse osalliseksi näistä synttäreistä.

   Poista
 2. Onko aika mennyt äkkiä? Meidän poju on ensi viikolla 6 kk ja tuntuu että vastahan se synty, aika tuntuu menevän niin kovaa vauhtia eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, aika menee niin hurjaa vauhtia! Nyt sen vasta olen tajunnut, kun seuraa lapsen kasvamista!

   Poista
 3. Odotan jo innolla kuvia juhlista, koristeluista... :) Ihania suunnittelu ja askarteluhetkiä. Täälkin on jo suunnittelutyö alkanyt, teemakin jo ehkä valittuna ja juhlat vasta heinäkuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Saas vaan nähdä, onko niissä mitään näyttämistä:D

   Poista
 4. Vitsit, meillähän on melkein samanikäiset kaksivuotiaat :) E täyttää 2 vuotta tulevana maanantaina ja mulla on jo kauhea stressi leipomusten kanssa. Pääsiäinen vielä vähän sotkee aikatauluja ja ajattelinkin hoitaa leivontajuttujen hankinnat kaukaaviisaana jo tänään. Tsemppiä askarteluihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin ajattelin, että suunnitellaan etukäteen, mitä tehdään milloinkin, niin ehditään kaikki. Viime vuonna järjetselyt menivät hyvin, mutta silloin olinkin vielä kotona. Nyt juhlat ovat sunnuntaina, joten onhan siinä viikonloppua siivota ja leipoa. Hyviä järjestelyitä teillekin!

   Poista
 5. Täällä toinen kivikautinen ilmoittautuu. Eiks kaikki tiiä mikä on tarlatan. Kaikkee sitä. :D

  Kivan värin valikoitte kemuihin. Perusvihreä. Se on oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vihreä on hyvä väri! Ja avaappa, ne oli askartelukauppojen myyjiä, jotka ei sitä tienneet. Siis whaaat?!!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!