keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Antikliimaksi


Tiedättekö sen tunteen, kun hankkii jotain kauan odottamaansa ja se ei sitten olekaan niin ihana, kuin odotti? Tilasin tämän Hayn parvekepöydän viime viikolla ja hain sen postista maanantaina. Jo kotiin tullessa into alkoi hiipumaan ja ostos jäi tapojeni vastaisesti laatikkoonsa moneksi tunniksi. Kaivoin sen sieltä lopulta ja vein parvekkeelle. Ihan kiva. Kyllähän tuohon kahvikupin laskee - ei ole tullut vielä testattua tosin. Harmitti kun pöytä oli ollut postissa jo perjantaina, mutta en saanut siitä ilmoitusta. Siitä kun olisi ollut pientä apua Okon synttäreillä. Tänään pöytää kyllä voisi vielä testata; päivä on ollut ihan mahtavan aurinkoinen! Tein tänään etäpäivän Okon aamulla olleen neuvolan takia ja olen pitänyt parvekkeen ovea auki koko päivän, kun on ollut niin lämmintä. Jo aamulla ilmassa oli kesän tuoksua.

I ordered the Hay DLM table last week. I had been thinking about it for a year or even longer and when I finally got it, it didn't exactly make me jump of joy. Well, I'm sure it'll suit its purpose. It could be tested today as the day has been very warm and our balcony is already feeling very summery.

6 kommenttia:

 1. Oliko pienempi mitä ajattelit? Tää olis mun haave-listalla, mutta nyt lueskellut kovasti kun onkin ollut pienempi mitä moni kuvitellut. Ajattelin että olisiko se Xl sit kivempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuripa niin! :) Olin tosiaan yllättynyt, että se oli niin matala. Kuvissa se näytti korkeammalta. Mutta se xl-koko näyttää olevan sen verran kalliimpi, että ei sinänsä haittaa. Sain tuon kuitenkin hyvään hintaan kun oli se alennuskampanja sekä ilmaiset postikulut. Jos xl-kokoisen olisi tilannut, olisi hintaa tullut varmaan se 100€ enemmän. Parvekepöydäksi tuo on ihan passeli. Pitää vaan vähän kurottaa kahvimukin kanssa :D

   Poista
 2. Mistä ostit? Onko vielä alessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finnish Design Shopissa oli kampanja viime viikolla. Taisi loppua jo perjantaina. Mutta siellä on varmaan edelleen ne ilmaiset postikulut yli 100€ ostoksille.

   Poista
 3. On se vaan hieno! Mä näin tuon syksyllä livenä Tukholmassa ja olin kyllä itsekin vähän yllättynyt sen pienuudesta. Mut toisaalta sen koko tekee siitä vielä jotenkin symppiksemmän.:) Plus, kahvikuppikäsi vetreytyy kun pitää vähän kurkotella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se totta, eikä sen kahvikuppipöydän iso tarvitse ollakaan:)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!