maanantai 5. maaliskuuta 2012

To-do


Karu totuus meidän makkarin seinästä: Tunto-maali on täynnä jälkiä ja pari iltaa sitten Okkokin keksi, että siihen saa jätettyä omat puumerkkinsä. Tämän kevään tehtävälistalla on tuon seinän maalaaminen mattamustaksi. Tapettiakin olen siihen kyllä himoinnut, ihan alusta saakka ja nolona myönnän, että ne on jopa hankittu kerran. Ne tapetit ovat nyt toisaalla ja hyvä niin, sillä jos ei ole varma asiasta, ei niitä kyllä kannata ripustaa.

Näin varmaan kymmenen vuotta sitten Livingetc -lehdessä kuvan Cole&Sonin mustasta Cow Parsleystä ja olen haaveillut siitä sen jälkeen. Se onneton toisaalle mennyt tapetti ei tosin ollut Cow Parsleytä, eikä mitään muutakaan rikkakasvia esittävää, vaikka värimaailma sentään oli samaa. Silloin vuosia sitten koiranputket jäi hankkimatta saatavuuden vuoksi, mutta nyt niitä saisi tilattua oman paikkakunnan Värisilmästä. Kätevää ja erityisen houkuttelevaa, vaan tuota Tuntoa tuskin saadaan tuosta seinästä kovin helpolla pois. Että kai sitä sitten vaan maalataan.

Our bedroom wall looks awful. The paint is full of scratches and it needs re-painting. I would love to have some black Cow Parsley wallpaper by Cole&Son, but getting that structural paint off would be too big a task.

10 kommenttia:

 1. Tarttuisko siihen Tunto-maalin päälle tasoitustapetti? Kallistahan se kyllä kieltämättä on... Mut tuli vain mieleen, kun noita oikoteitä onneen mietiskelin.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin hankittiin aikanaan makkarin seinää varten kahdet eri tapetit...toiset on edelleen tuolla jossain varaston perukoilla.

  Ihana tuo sienilamppu! :)

  VastaaPoista
 3. Liputan sen COle&Sonin tapetin puolesta. Mutta se ei taida olla sinulle yllätys ;)

  Me olemme käyttäneet paljonkin tasoitetapettia, sillä olemme halunneet lasikuitutapetin piiloon. Yksi työvaihe ja rahareikä lisää, mutta on kannattanut!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä! Enpäs nyt tullut ajatelleeksi sellaista tasoitetapettia. Hionta toki toisi sileyden, mutta myös sotkun. Jotain tarttis kuitenkin tehdä pian, sillä seinä on ruma. Toki kuvassa se oikein korostui kun aurinko paistoi.

  Kiitos Emilien! Lamppu on Okon uusi yövalo, mutta kuvassa väärässä paikassa, kuten siinä alkuperäisessäkin esittelykuvassa. Lamppu on matkalla Okon omalle yöpöydälle.

  VastaaPoista
 5. Maalaaminen on jotenkin niin helppo ratkaisu. Himoitsen aina ties mitä tapetteja, päädyn maaliin. Helppo muuttaa jos (kun) mieli muuttuu.

  Mutta voi niitä kaikkia kivoja tapetteja... Ja voi tätä jahkailijan elämää :)

  VastaaPoista
 6. Musta maali on kyllä kaunista! Hassua muuten, juuri tänään tulleessa lehdessä oli värisilmän cole&son -mainos, jossa oli esillä sitä koiranputkea:)

  VastaaPoista
 7. Hihii, tuo tapetti on kyllä n i i n kiva. Mattamusta seinä kuulostaa kyllä ihan yhtä hyvältä vaihtoehdolta. (ja edukkaammalta)
  Meidän tunto maalit taitaa kyllä lähteä kesään mennessä seinistä, mies vaan ei tiedä sitä vielä! :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Cole&Sonin tapetti on kyllä tosi ihana...

  VastaaPoista
 10. No jooh, kyllähän se houkuttelisi:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!