lauantai 3. maaliskuuta 2012

Sieni ja keltainen lahjapaperi
Tilasin Leenaelinan mainiosta putiikista Okolle yölampun. Valaisin on menossa Okon yöpöydälle, mutta toistaiseksi se on ollut isimiehen yöpöydällä, kun Okko on ollut taas flunssassa ja nukkunut meidän kanssa. Valaisimesta lähtee hauskat valoläntit kattoon ja sekös aiheuttaa ihmetystä ja ihailua.

Pari viikkoa sitten ostamani Ikean kehykset saivat väliaikaisen kuvion sisäänsä. Ajattelin teettää kehyksiin valokuvasuurennoksen. Runsaudenpula saattaa kyllä hidastaa prosessia, mutta juurikin sopivasti isimies on tällä viikolla ottanut uskomattomia hyppykuvia Okosta ja joku niistä päätynee kehyksiin. Nyt kehyksiä kuitenkin sulostuttaa Papershopin lahjapaperi, joka on itse asiassa ostettu sen toisen puolen kuvion vuoksi, mutta sateenvarjot harmaalla pohjalla eivät nyt innostaneet - keväthän se on tulossa, nyt halutaan keltaista ja vihreää.

Okko got this mushroom lamp from Leenaelina's shop. Okko likes it a lot as it brings these light spots to the ceiling. I also put some Papershop wrapping paper inside the Ikea frames, but I'll order some A4 photos of Okko in a short while and put some of those in it. My husband has taken some great pictures of our little one this week and I think I'll choose one of those.

4 kommenttia:

 1. Oon itse ihaillut tuota samaista lahjapaperia, kuvasta en tunnistanut kun puhelimesta tihrustan, mutta sateenvarjot paljasti. :-) Tosi kivoja kuvia! Myös tuo sieni on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma. Meillä on myös tuo Heicon lamppu, mutta punaisena ja pikkulampun kaverina on isompi sieni. Lampusta tulee ihanat valokuviot kattoon ja niitä meillä sitten illan viimeisinä sylihetkinä uhmetellään.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli pitkään se sateenvarjopuoli seinällä. :D

  Ihana sieni! <3

  VastaaPoista
 4. Tuo paperi on kyllä hauskaa ja koska arkki oli iso, jää siitä vielä vaikka mihin askarteluun. Ja lamppu on kyllä tosi kiva - Okkokin tykkää kovasti.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!