torstai 15. maaliskuuta 2012

Malttamaton


No enhän minä nyt voinut odottaa kirjaston jonossa, että kuusi muuta lukijaa ehtisi käydä tämän kovasti odotetun opuksen läpi (vaikkakin kirjoja luultavasti oli tilattu kirjastoonkin enemmän kuin yksi kappale). Peruin varaukseni ja klikkailin kirjan adlibriksestä varsin sopivaan hintaan ja ilman postikuluja. Hain kirjan tänään. Odotan innolla lukuelämystä - tarina jäikin kesken silloin viime keväänä.

I've been waiting for this book for a long time. It was a year ago that I read the book 'Yösyöttö' by Eve Hietamies and I kept wishing she'd write more about the father and son the book was about. Finally a new book was published this month and I got mine today. I was on the library waiting list for a day but then I decided to order it from an online book store.

15 kommenttia:

 1. Sama kirja lähti minun matkaan tänään kirjakaupasta :)

  VastaaPoista
 2. Juuri mietin kieli pitkällä, koska sitä lukisin. Nimittäin kun marraskuuhun asti kuljin töihin junalla, mutta nykyisin bussilla ja minulle tulee huono olo bussissa lukemisesta. Vai pitäisikö koittaa? :) Jos se ominaisuus olisikin vaikka hävinnyt (vaikka tuskin, usein tulee kännykällä surffaamisestakin huono olo autossa).

  VastaaPoista
 3. Niin sitä piti lisätä, että luin junassa aina ja se oli ihanaa omaa aikaa. Bussissa tosin istutaan muutenkin niin vieri vieressä, ettei siellä mahdu otamaan sitä omaa tilaa. Paitsi jotkut ottaa silti - on siellä nähty hesareitakin leviteltyinä aamuisin.

  VastaaPoista
 4. Sama kirja ostolistalla täälläkin. Tykkäsin edeltäjästä hurjasti! Nukutan lapset aina lukemalla pikkulamppu päällä, kirjaa on pimeässä kivempi lukea kuin lehteä. Ei näe kuvia, mutta tekstiä tihrustaa juuri ja juuri :)

  VastaaPoista
 5. pitäis kans tilata! mun tarvis kyllä se yösyöttökin, varmaan se kannattaa lukea ekaks..

  VastaaPoista
 6. Minä olen kyllä odottanut tuota jatkoa Yösyötölle. Lukeminen on kyllä kivaa, vaikkei siihen ehdi usein. Ja juu, kannattaa kyllä lukea se Yösyöttö ensin, niin tietää sen pohjatarinan. Vaikka takuulla se tarina toimii ilmankin!

  VastaaPoista
 7. Pakko muuten sanoa, että tuo kolmijalkalamppu on aikas ihana. Mutta ei teillä olekaan kuin ihania juttuja kotona! ;)

  VastaaPoista
 8. Voi kiitos Sascia:) Mutta arvaappa, se on ikävästi tummunut päältä. Lamppu on lämmittänyt siihen ikävät jäljet.

  VastaaPoista
 9. Jostain täältä blogien syövereistä eksyin tänne ja ilahduin - juuri eilen tuli päätökseen Yösyöttö-kirja, jonka hotkaisin muutamassa päivässä. Jäi se kummallisen kurja olo kun hyvä kirja loppui kesken. En ollut edes kuullu tällaisesta ja nyt googlettemalla selvisi et täähän jatkoa sille yösyötölle! jeeeee!!! kirjakauppaan siis tieni käy...en malttais odottaa huomiseen.

  VastaaPoista
 10. Se on ihan taattua laatua! Olen vasta kirjan alussa ja olen ihan innoissani siitä:)

  VastaaPoista
 11. kiitos kun poistit itsesi kirjaston varauslistalta, ehkä vuoroni tulee nopeammin... =) tiesitkö että varauksista ei enää peritä maksua, jeeee!!!!!
  -hanna-

  VastaaPoista
 12. Hanna, saat kirjan lainaan minulta, jos olen ehtinyt lukea sen ennen sinun vuoron tulemista:) Haluatko odotellessa Yösyötön lainaan?

  Muuten, en tiennytkään, ettei varausmaksuja ole. Siinä näytti vielä se 50 centtiä olevan kun tein tuon varauksen, mutta se tietty poistui kun poistin varauksen.

  VastaaPoista
 13. Minäkin kipitin ostamaan omani edellisviikolla ennen matkaa ja ahmin kirjan kaksien päikkärivahtivuorojen aikana :) Hyvä oli!

  VastaaPoista
 14. Kiki, mielelläni otan lainaksi sun kirjan, jos en ole ehtinyt sitä ennen saada kirjastosta sitä. Ja voisin lukea sen yösyötönkin uudelleen, siitä on jo aikaa kun sen luin! Varausmaksut poistui maanantaina. Kerrankin kävi tuuri, en nimittäin ehtinyt lauantaina kirjastoon hakemaan varauksia (joita oli 9e edestä) ja kun maanataina menin, niin eipä tarvinnut maksaa, jeee! -hanna-

  VastaaPoista
 15. Ani, se on kyllä taattua laatua! Minä olen edennyt vasta siihen kun alkaa tapahtumaan, joten monta hyvää lukuhetkeä on vielä tiedossa!

  Heh, jopas sattui hyvin Hanna! Minä tuon sen Yösyötön teidän postiluukkuun heti kun muistan! Ja siinä Tarhapäivässä olen vielä melko alussa, joten siinä kestänee hetken verran, kun en joka päivä ehdi lukemaan.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!