maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maaliskuu

Okko edestä, Okko takaa...
Okko istuu, Okko makaa... Kuvataankohan tuota meidän lasta nyt varmasti tarpeeksi?!

Tänään juhlittiin vuoden ensimmäistä päivää, kun tämä mamma pisti nenänsä ulos ilman kalsareita! Jopas oli ilmava ja kevyt olo! Aamulla bussille kävellessä oli muitakin kevään merkkejä ilmassa: lokit kirkuivat niin kovaa, että piti kääntyä katsomaan. Olin vähän maalainen ja pysähdyin takana tulevan eteen, suu luultavasti ihan auki ihmetyksestä. Tsih.

Niin ja kohtahan tuon meidän juniorinkin vaatetusta voi vähentää. Kuvat ovat eiliseltä.

5 kommenttia:

 1. Ilman kalsareita! Hui! :D Itse varmaan kuljen vielä huhti-toukokuun vaihteessa välihousuissa. :D

  ps. olit ottanut kivan kuvan lapusta. :)

  VastaaPoista
 2. Hihhii, olin itsekin yllättynyt, että ilman niitä pärjäsi. Alkoi vaan risomaan kun töissä tulee aina liian lämmin niiden kanssa ja kun on muutenkin niin jäykkä olo kaikkien kerroksien kanssa.

  Hei, jos alat tehdä niitä enemmänkin, saat käyttää tuota kuvaa mainonnassa;D Se lappu on ihana!

  VastaaPoista
 3. Moi moi moi. Ja hyvää kevättä sulle ja teille! Mäkin kuljen ilman kalsareita. Eilen lähdin tennareissa ulos, mutta jo ovesta ulos astuessani jalat meinas lähtä alta ja päädyin takaisin vaihtamaan kenkäni turvallisempiin, pampaksiini.

  Ja Ti, se lappu on super! Mulla samasta kankaasta verhot. Ollut jo monta vuotta, kulkenut muutosta muuttoon, aina vaan tykkään. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Kevättä on ilmassa! Tänään puin sekä itselleni että pojalle kumisaappaat, toiselle myös kurahousut. Lits läts vaan. Kalsareista en kyllä taida luopua ennen kesäkuuta.. :D

  VastaaPoista
 5. Hehei Maya! Katsoinkin juuri hienoja kuvia uudesta kodistasi ja totesin itsekseni, että Okko maastoutuisi sinne verhoihin:D Hienot verhot!

  Onia, meillä onkin kumppareiden osto edessä. Okon oranssit Herra Hakkarais -kumpparit ovat jo varmastikin pienet. Kuravaatteet ovat odottaneet päiväkodilla koko talven, mutta niiden uskoisin vielä olevan ihan sopivat.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!