maanantai 5. maaliskuuta 2012

Köyhän miehen hoploppiUusi viikko ja vanha teema. Pikkuinen on kipeänä, raukka. Okko oli isin kanssa kotona jo perjantain, kun flunssa iski loppuviikosta ja eilen oli selvää, ettei tänäänkään ole hoitoon asiaa. Kun Okko vielä heräili viime yönä itkemään, päätin varata ajan terveysasemalle, sillä Okko ei ole enää yömaitojen lopettamisen jälkeen heräillyt öisin ja öinen itkeskely tietää heti huonoa. Tuo meidän läheinen terveysasema on kyllä siitä loistava, että pikkuiset saavat sinne ajan aina samalle päivälle, kun vaan soittaa heti kun se aukeaa.

Tuttu lääkärisetä, jota olemme nyt käyneet säännöllisesti moikkaamassa, kurkkasi korviin ja tulehduksen alkuhan se siellä taas oli. Meidän täytyy nyt käyttää omaa harkintaamme lääkkeiden suhteen, sillä saimme reseptin, mutta se otetaan käyttöön vasta, jos pikkuinen alkaa näyttää pahemmalta. Koska tulehdus ei vielä ollut täysin päällä, se ilmeisesti voi mennä ohikin. Se olisi kyllä harras toive!

Okko oli taas nätisti lääkärin tutkittavana ja vilkutti lähtiessä. Lääkärin jälkeen kävimme vielä köyhän miehen hoplopissa; siis terveysaseman liukumäessä. Kotiin tullessa Okko nukahti kärryihin, eikä herännyt edes kun riisuin toppahaalaria.

3 kommenttia:

 1. Voi Okkoa! Toivotaan, että korvatulehdus ei enempää iske päälle.

  Ja köyhän miehen hoplop sai hymyn huulille, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan! Okko itki hieman kipua, mutta tokeni kun sai lääkettä.

  VastaaPoista
 3. Ja kato, ei se noille pienille tarvitse olla niin ihmeellinen paikka. Oltiin kodin ulkopuolella ja siellä oli liukumäki:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!