tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aurinkoa


Täällä sitä edelleen pönötetään, kotona. Okko on ollut hyvällä tuulella, mutta viime yönä heräiltiin useampaankin otteeseen ja aina itkun kanssa. Aamulla kuitenkin nauratti heti herätessä ja sen vuoksi emme vielä kiirehtineet apteekkiin, vaikka yöllä suunnittelinkin sellaista. Ehkä tilanne ei olekaan niin paha. Toivottavasti. Okko meni jo päiväunille, syömättä edes lounasta, mutta eiliseen verrattuna tilanne on parempi, sillä tänään Okko suostui syömään aamupuuroa. Meillä oli kunnon uunissa haudutettua ohrapuuroa tarjolla, jota Okko otti lisääkin (joo, siis minähän nousin klo 04 tekemään sitä, tsih). Mahtava juttu, sillä ruokaa ei ole mennyt juuri yhtään tässä viime päivinä.

Aurinko on saanut aikaan sen, että meidän lasitettu parveke on jo tosi lämmin. Melkein tekisi mieli alkaa jo käyttämään sitä. Pienen kevätsiivouksen se kyllä kaipaisi. Niin ja narsisseja, joita jo mainostetaankin lehdissä. Suunnittelin myös pienen pöydän hankkimista, sillä pitäähän ne kahvikupit jonnekin asetella. Se samainen Hayn DLM on edelleen hankintalistalla, kuten oli jo viime kesänä, ja nyt taidan toteuttaa suunnitelmani. Voihan sitä sitten käyttää sisälläkin. Vaan missä värissä sen hankkisi?

The sun is shining and our balcony is getting very warm. I'd like to take it into use already, but it requires some spring cleaning before that. I'm also considering buying a new coffee table there. I just cannot decide on the colour.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!