keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Talvieleganssia

Okon villahaalari pääsi käyttöön tällä viikolla, kun sää on viilentynyt ihan kunnon talvilukemiin; tätä ennen pärjättiin vielä fleecehaalarilla talvihaalarin alla. Tosin ulkona Okko on ollut viimeksi maanantaina, kun kävimme lääkärissä, muuten hän on kotoillut ensin äidin, sitten isin kanssa. Korvatulehdushan se siellä taas oli ja lääkekuuri on päällä. Lisäksi pikkuisella on ollut kuumetta ja yskää.

Winter elegance at its best: Okko's woolly overall was taken into use this week as the temperature got very low. We went to see a doctor on Monday and Okko's ear is infected, again, and so he has been staying at home.

5 kommenttia:

 1. Voi harmi noita tulehduksia ym. Okko kyllä näyttää hyvin touhukkaalta!

  VastaaPoista
 2. No on kyllä harmi! Sama korva vielä koko ajan. Mutta tosiaan, tuolla terveysasemalla käydessä Okolla oli melkoinen vauhti päällä; kaikki paikat piti tutkia ja kotiin ei olisi haluttu millään, vaikka sitten heti kotimatkalla uni tuli rattaissa:)

  VastaaPoista
 3. voi toista, kun on kipeänä! täälläkin valuu räkä, mutta ei vielä onneks muuta. toivottavasti säästyttäis, mutta nyt on kyllä hirveesti liikkeellä tautia.

  VastaaPoista
 4. Harmitus mokomalle korvatulehdukselle. Toivottavasti vaiva suvaitsee nyt häipyä kiusaamasta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti! Toivotaan parasta! On se ikävää kun pieni sairastaa ja kun se aina kestääkin niin pitkään.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!