keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Reissu


Aamulla on aikainen herätys, sillä lähden Ouluun. Ouluun siksi, että se on uusi Kööpenhamina. Tai sitten ihan vaan siksi, että siellä on töitä. Workshoppaan pari päivää, mikä tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa joudun olemaan yön erossa Okosta. Mitenkähän minä selviän?! Isimies ehdotti, että otan Okon paidan mukaan ja nukun se poskea vasten. Itse taasen ehdotin, että otamme videopuhelun yön ajaksi. Kyllähän työnantaja varmaan ymmärtäisi laskun.

8 kommenttia:

 1. Oi sentään. Napanuora saa (äidillä) venyä oikein kunnolla... Mutta jospa se siitä sit, vähitellen, eronsietokyky kehittyisi. Ota vaan se paita mukaan nuuhkuteltavaksi. :D

  VastaaPoista
 2. Ai että oikein uusi Kööpenhamina? No tervetuloa sitten vain tänne Ouluun. ;)

  VastaaPoista
 3. Mäkään en ole ollut yhtään yötä erossa Aadasta. Mä epäilen, että sä posotat tyytyväisenä unta koko yön... Ota joku paukku ennen unille menoa (jos alkoholia yhtään otat?) ja nautit yksinolosta. Varmasti jaksaa metkun jos toisenkin taas Okon kanssa kun kotiudut. Hyvää Oulun reissua! :)

  VastaaPoista
 4. Hih, kiitos kaikille! Voi ahistus, aamulla pitää herätä viideltä...

  VastaaPoista
 5. Hih sanon minäkin, kiva tietää asuvansa uudessa Kööpenhaminassa :) Tervetuloa vaan minunkin puolesta! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Terkkuja lentokentän ylihinnoitellun kahvin ääreltä!

  VastaaPoista
 7. No, oi! Varmaan menee ihan hyvin, vaikka ikävä on tietty molemmin puolin, onneksi et joudu olemaan pitempään. Hyvää reissua!

  VastaaPoista
 8. Kotoa Riitta Sinikka! Hyvin se sujui :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!