lauantai 4. helmikuuta 2012

Moi taas


Viikonloppua vaan täältä Okonkin perheestä! Flunssatilanne tänään: 1/3 perheestä parantumaan päin, 1/3 flunssa täysin päällä ja 1/3 luultavimminkin saamassa samaisen taudin. Terveitä ja elinvoimaisia ihmisiä siis.  Olen ollut nykyisessä työpaikassani kolme kuukautta ja lähes koko sen ajan olen sairastellut enemmän tai vähemmän. Huikkasinkin torstaina, että täältä se terveyden perikuva taas tulee, kun kömmin töihin myöhemmin, vaikkei Okkoakaan tarvinnut viedä hoitoon - piti vaan saada nukkua pää selväksi kun tauti iski keskiviikkona illalla. No mutta, kyllä se taas tästä. Kevätkin koittaa ihan justiinsa.

Flu, flu, flu. Need I say more. Now I have it, luckily Okko is getting better. And it seems my husband might be getting it as well. We've all been sick a lot since Okko started kindergarten in late August. We were warned about that but I couldn't have believed it'd be this bad.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, jaksamisia teille sairasteluiden kanssa! Itse olen ollut tän viikon flunssassa, esikoinen myös hieman ja tuntuu että seinät kaatuu niskaan tästä kotona olemisesta.

    Mukavaa sunnuntaita! Hieman pelottaa lähteä äänestämään paukkupakkasessa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Krisse! Johan tässä on näitä tauteja tullut useamman vuoden annos:/ Toivotaan, että se tästä jo muuttuisi paremmaksi. Ja kyllä tosiaan, seinät kaatuu helposti päälle. Okko pääsi eilen varastoon ja käytävälle "ulkoilemaan". Heh. Piristi häntä kovasti.

    Kiitos, mukavaa sunnuntaita teillekin! Nyt on tosi hurjat pakkaset, mutta iltapäivällä alkaa lauhtumaan. Ihan tervetullut muutos!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!