lauantai 11. helmikuuta 2012

levänneet tyypit


Kuten sanottua, mitään ei kannata hehkuttaa liian aikaisin, mutta kerronpahan nyt kuitenkin, että viime yönä meillä nukuttiin kuin tukit! Okkokin pohhuutti lähes 11 tuntia putkeen.


We slept very well last night! Okko slept for almost 11 hours without waking up.

7 kommenttia:

 1. Ihana juttu että teillä nukuttiin... meillä kun ei, sairastettu tässä ihan urakalla... nyt ku lapset alkaa olla terveenä niin on äitin vuoro sairastaa... :/ mut ei nuorempi lapsista nukkunu siltikään, jokin oli hankalasti kun piti kitistä useaan otteeseen... :/

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Niin se vain on pieni ihminen ihmeellinen olento, että tottuu/oppii noin nopeasti uudenlaisen käytännön. Toivotaan, että ehjät yöt jatkuvat! :)

  VastaaPoista
 3. No jooh, toivotaan, että tyyli jatkuu! On sitten eri asia, sotkeentuuko rytmi vaikka kipeänä ollessa. Mutta otetaan nyt yksi yö kerrallaan.

  VastaaPoista
 4. Mä olen NIIN kade! Aada nukkuu nykyisin enää n. 8,5 tuntia yössä 20.30-05, hoh!

  Toivon, että teillä jatketaan noin ihania unia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Janica! Toivotaan kovasti, että hyvät unet jatkuvat! Olisi kyllä ihanaa siirtyä jo normaaleihin öihin.

  VastaaPoista
 6. Onnea silti! Meidän pikkumies, 1v 4kk on tooosi huono yönukkuja, vaikkei saa edes yöllä sen ihmeempiä palveluja kuin korkeintaan äkäisen "pää tyynyyn". Nukahtaa kuin unelma, mutta riekkuu miten sattuu. Välillä huutaa putkeen tunnin, eikä mikään kelpaa. Kaikki kokeiltu ja yht' äkkiä nukkui yksivuotiaasta kuukauden, puolentoista yöt suht hyvin ja sit taas katosi yöt. En tiedä siis ratkaisua. Esikoinen meillä on ihan päinvastainen; ei meinannut nukahtaa, mutta nukkui sitten 12h putkeen. Eli ei muuta kuin pidän teille peukkuja ja jatkamme unen mysteerien äljillä mekin.

  -Paula

  VastaaPoista
 7. Kiitos Paula! On nämä kyllä hankalia asioita. Kun sellaista valmista ratkaisua ei ole. Toivotaan vaan kovasti, että iän myötä helpottaisi, niin teillä kuin meilläkin!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!