keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Hamsteri
Rakkauteni pakkauksiin menee joskus överiksi. Nämäkin ihanuudet nimittäin ovat kiinalaisten lentoyhtiöiden eväspakkauksista. Ei kai siinä mittään, mutta kun työmatkastani Kiinaan on jo viisi vuotta. Terkkuja vaan matkaseuralle; kaikkea sitä minäkin kannoin sieltä mukanani. Eikä tässä vielä kaikki: niitä kiinalaisia sanomalehtiä on vieläkin jäljellä askartelukaapissani.

Muuten, joku saattaa ihmetellä, miten kirjoitan keskellä päivää. Lääkäri passitti eilen kotiin antibioottikuurin kanssa. Ei mennyt flunssa pois, meni poskionteloihin.

I just love packages. These are from several Chinese airlines. I was there on business trip five years ago and yes, it's a bit funny that I still have these. But as they are so beautiful I have no intention on throwing them away... And by the way, I'm on sick leave. The flu, the flu.

8 kommenttia:

 1. Pakkauksia ei koskaan voi olla liikaa -varsinkaan, jos ne ovat kiinalaisia. :D

  Säilöisin itsekin kiinalaisia sanomalehtiä, jos vain sellaisia olisin jostain saanut haalittua.

  ps. tässä vasta uutisoitiin ammattijärjestelijä-palvelusta. Palvelu on kohdistettu ihmisille, jotka eivät osaa luopua ylimääräisistä tavaroista. Olisin kipeästi ko. palvelun tarpeessa.

  VastaaPoista
 2. Hih, meillä kävi äsken rakennusliikkeen ukkoja tutkimassa ilmanvaihtoa. Pitkä juttu, mutta niihin on saanut tottua tässä vuosien varrella. Ihan vähän nolotti, kun meidän makkarit ja vaatehuone varsinkin ovat kaaoksessa. Ihan ovat sen näköisiä, että ammattiraivaajaa tarvittaisiin. Huoh. Onneksi eivät olleet tuttuja:D

  Mielenkiintoisia esineitä ei voi heittää pois:) Olen meinannut laittaa noita pakkauksia tauluihin ja niitä sanomalehtiä olen käyttänyt paljon askartelussa.

  VastaaPoista
 3. Mulla on myös työhuone pullollaan kaikenmoista epämääräistä. Mutkun ne on niin kivoja/hienoja/niitä voi tarvita joskus johonkin. Mies joskus köhisi vihjailevasti telkkarin hamstraaja"dokumentin" äärellä... Juu, pitäisi oppia luopumaan. ;)

  Oikeasti meillä on kellarissa jo melkoinen kasa kierton lähtevää tavaraa. Olen ihan vakavissani käynyt rojuläjöjä lävitse ja miettinyt mitkä ovat oikeasti aarteita ja mitkä ihan vain rojua. ;)

  Niin ja kiinalaiset sanomalehdet ovat ehdottomia aarteita. Samoin tuollaiset pakkaukset. ;)

  VastaaPoista
 4. Hih, juu, aarteita ovat:) Meilläkin on taas alkamassa projekti "turhasta eroon". Saas nähdä, miten hyvin onnistuu.

  VastaaPoista
 5. Onpahan muistoja siitä työreissusta jos ei muuta. Ja hienoja pakettejahan ei koskaan ole liikaa! :D

  Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 6. No juu, kuvia siltä reissulta ei olekaan... Ja kiitos, taas:) Kippeenä ollaan, aina vaan. Jospa kevät toisi muutoksen.

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista hamsterille!

  Hamsterista tuli mieleen tämä laulu:

  http://www.youtube.com/watch?v=zqyKc3iSBC0

  VastaaPoista
 8. Kiitos Janica! Tuo laulu piristi:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!