sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Cityrotta ja maastonakki


Oulun reissu tuli jo heitettyä ja ensimmäinen kerta Okosta erossa yön yli meni hyvin. Okko oli mennyt nukkumaan nätisti ja nukkunut samantien 11h putkeen, tosin päiväkotiin jätettäessä oli esiintynyt pientä tarrautumista. Kun tulin kotiin perjantaina illalla, ei Okko sinänsä osoittanut mieltään mitenkään, vaan kiehnäsi kyllä kainalossa, mutta selvästikin lämpeni täysin vasta seuraavana aamuna. Olihan se tietysti ollut outoa, kun äiti ei työpäivän jälkeen tullutkaan kotiin ja isi hoiti vielä kahden aamun tarhakeikatkin.

Oulussa oli entisenlaista; kaunista ja lumista. Hieman ehdimme viettää vapaa-aikaakin - itse juoksin vielä ostoksillekin, kun olin päättänyt viedä tuliaisia kotiin. Aikaa ennen illalliselle lähtemistä oli noin 40 minuuttia ja tein täsmäiskun Stockalle. Okko sai mäyriksen ja Fiatin, isimies sai kolmet bokserit. Se siitä kiireettömästä omasta ajasta - minulle tuli kiire. Vaikka eipä tuo harmittanut, sillä illallinen ympäri maailmaa paikalle saapuneiden kollegoiden kanssa oli mukava ja paikka hyvin erityinen.

Niin se rotta, sellainenkin kohdattiin. Enpä ole tainnut rottiin törmäillä, vaikka olen asunut Helsingissäkin vuosia. Rotta oli pörhöisä ja kynti menemään umpihangessa. Eksoottista.

I was on a business trip to Oulu and for the first time I spent a night away from Okko. Luckily it went well. Okko got the dog as a present from Oulu. I also bought him a small Fiat and my husband got some boxer shorts. The trip was nice and we also had some time to eat dinner with our international colleagues in an exotic restaurant.

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että kaik meni hyvin sulla ja kotijoukoillakin, ja vielä kotiin saavuttuasikin!

  Vai että rotta, yäk. Ja voih Sokeri-Jussi sentäs, koulumatkan varrel oli ja koskaan siel ei mitään syöty (oltiinhan markattomia opiskelijaressuja), haisteltiin vaan paikan tunnelmaa ja sen mieletöntä miljöötä. Nii, ja toimi myös hyvänä kuvausseinänä töillemme! :) Toivottavasti ruoka maistui mainiolle nuin hurjassa seurassa.

  ps. mukava olla taas nettimaailmassa mukana.

  VastaaPoista
 2. Sokerijussissa on kyllä niiiiiiin hyvää ruokaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maya!

  Ja juu, oli kyllä hyvää ruokaa. Ja ympäristö oli hyvin erityislaatuinen.

  PS: rotta oli mielenkiintoinen :D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!