tiistai 28. helmikuuta 2012

Apua, sängyssäni on Lamborghini!

Viva la keinovalo! Pitäisi jättää kuvaaminen valoisalle osalle päivää.

Sain Ti:ltä haasteen kertoa, mikä tuo aurinkoa minun päiviini. No hyvänen aika sentään, onhan niitä asioita paljonkin. Perheen miesväki nyt tulee ensimmäisenä asiana; heistä saan virtaa ja iloa ja pikkuisen edesottamukset ovat vaan niin mainioita - yleensä. Okko on tänään ollut taas varsinainen sähköjänis ja oli päiväkodissakin saanut vähän toruja kun pomppiminen oli vaan jatkunut kielloista huolimatta. Aamu meillä sen sijaan aloitettiin maltillisemmin: meidän tanssipoika hytkyi yhden levyllisen verran musalaitteiden edessä. Okko pyysi musaa herättyään, kuten eilisaamunakin. Aika kiva tapa aloittaa päivä, silleen aamutansseilla.

Vaikka onpa niitä paljon muitakin asioita, sellaisia pienempiä juttuja, jotka piristävät. Usein joku yllättävä juttu piristää kovasti. Esimerkiksi joku koominen näky, kuten eilen koira, jolla oli villapaita ja kengät tai hauskat jättikokoiset ikkunaverhot Ateneumin fasadissa roikkumassa. Minulla on myös niin riippuvainen suhde kahviin, että sillä saa piristettyä monta väsynyttäkin hetkeä - usein siinä on enemmän kyse lohtukahvista, kuin välttämättä enää niin kahvinhimostakaan. Myönnetään, suhde kahviin on outo. Niin ja kun on onnistunut tekemään jotain, johon on tyytyväinen, siitä saa paljonkin virtaa. Se tekeminen voi olla askartelua, siivoamista, valokuva tai varsinaisen palkkatyön tuotos. No onhan se tietysti aina selvää, että onnistumisen tunne on mahtava, mutta joskus pelkkä hyvä ideakin riittää.

Hei Maya, kerropa sinä puolestasi omia ilonaiheitasi!

PS: Meillä löytyy mitä vaan tavaraa, mitä ihmeellisimmistä paikoista. Eilen nukkumaan mennessä isimies tunsi jotain kylmää selkänsä alla - no eihän se ollut kuin pieni italialainen auto.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, täällä toinen kahvioutoilija! En pärjäis ilman, ja tietyissä tilanteissa on aina keitettävä kupponen. Aamuisin pitää AINA juoda kolme kuppia, auta armias jos loppuu kesken.

    VastaaPoista
  2. Kahvi vaan kuuluu niin moneen asiaan. Esimerkiksi kahvia on aina keitettävä kun tulee kotiin töistä. Tai itse asiassa se, joka on valmiiksi kotona, keittää yhteiset kahvit kun se myöhemmin kotiin tuleva saapuu. Jo lapsena keittelin äidille kahvia kun hän tuli töistä. Opittu tapa siis.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!