keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Varasulake


Meiltä ei löytynyt tänään enää karkkia, kun himo iski. Söin sitten Lidlin kerrosjogurtin, joka makeudellaan vei karkinhimon pois. Vaan olisihan tuossa lokerossa ollut tuo varasulake, pahimpaan himoon auttava laku. Oli siinä toinenkin, mutta se meni jo aiemmin.

Joulunamit ovat siis menneet ja eilen meni joulukuusikin. Olen aina innoissani, kun kuusi saadaan sisälle ja pidän siitä hirmuisesti, mutta olen aina myös innoissani, kun kuusen viemä tila vapautuu takaisin. Kiikkutuoli pääsi taas omalle paikalleen ja koti näyttää avarammalta. Kuusi tosin oli niin hyväkuntoinen ja hieno, että se jäi vielä parvekkeelle pönöttämään. Ilman koristeita tosin.

PS: Pikkukarhu heräsi päiväuniltaan normaaliin aikaan, mutta oli vielä ihan uninen. Menimme olohuoneeseen etsimään uutta autoa. Okko otti auton käteensä ja istui syliin. Ja nukahti. Istuimme siinä olohuoneen lattialla, tiskikoneen pauhun käydessä taustalla, kunnes vein hänet takaisin sänkyyn. Siellä pikkuinen nyt nukkuu, autoa puristaen. Olisiko se uusi lääke sitten tuonut tuon unisuuden.

6 kommenttia:

 1. Täältä huushollistakin ne piti olla jo loppuneet, kunnes äsken löysin - ja nautin.

  Muista pitää varasulakkeita, ne kummasti piristää. Ja toi Utes on oiva paikka säilöä niitä.

  VastaaPoista
 2. Maya, kyllä vain, varasulakkeita pitää löytyä:)

  Malene, yes, I love it too. I've been very happy with the purchase.

  VastaaPoista
 3. Meillä on ekaa kertaa "oikea" joulukuusi (tosin pikkuinen sellainen ja muutenkin vähän sovellettu) enkä millään raaskisi viedä sitä pois vielä. Mutta pakko kai siitä on luopua ennen kuin kuihtuu olohuoneeseen... Mutta jouluvaloista en aio vielä luopua, en en.

  Minulla on Utensilo toivelistalla. Siitä on käyty miehen kanssa keskustelua, mutta toistaiseksi on jäänyt vain haaveeksi. Ehkä lastenhuoneeseen saisin sen puhuttua, sitten kun meille joskus tulee lastenhuone :)

  VastaaPoista
 4. Oiva paikka sulakkeille! Vähän kun tuo Okko kasvaa lisää, niin sitten ne pitääkin olla piilossa...

  VastaaPoista
 5. Jutta, mietit vielä muutaman argumentin, niin kyllä se siitä:) Ja kannattaakin muuten katsoa, onko esim. Nestillä joku tarjous menossa. Muistelen, että kun tilasin tuon omani marraskuun alussa, oli siellä joku tarjous. Usein ainakin antavat ilmaisia postikuluja. Ja onhan niitä muitakin firmoja tietysti... Ja ne jouluvalot, meilläkin on yhdet, toiset pikkuinen repäisi taas vaihteeksi alas. Taisin laittaa niitä liian aikaisin kun jotenkin aloin jo kaipaamaan sellaista paljaampaa näkymää ja riisuin jo koristeetkin pois.

  Minna-Leena, jätin jo äsken keksipaketin näkysälle. Sokeriton vuosi alkoi tosi hyvin; tänään piti saada salmiakkia ja vähän keksiä päiväkahville:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!