tiistai 10. tammikuuta 2012

Uusien paitojen viikko


Okolla on menossa uusien paitojen viikko; joululahjaksi ja muuten vaan hankitut ja saadut paidat on otettu käyttöön. Hassua, mutta melkein kaikki paidat ovat kokoa 98 ja silti jo ihan passeleita, vaikka pikkuinen on vielä alle 90cm pitkä; näin talvella onkin hyvä, että paidan helmassa on hieman enemmän pituutta.

Tämä aamu lähti hieman nihkeästi ja ihan liian kiireellä käyntiin. Oma vikanihan se on, jos meille tulee aamulla kiire ja ymmärtäähän sen, että pikkuinen haluaa leikkiä aamuisinkin. Olemme yleensä ottaneet aikaa aamuleikeillekin, mutta tänään ei ehtinyt. Lähteminen kärjistyi vaatetaisteluun, jota edelsi radio-ohjattavan riisto lapsen kädestä. Alakerrassakin piti vielä hieman kitistä - äiti lapselle, ei toisinpäin, valitettavasti, mutta matka tarhaan sentään sujui hyvin. Tarhalla Okko olisi halunnut vain halia äitiä ja eronhetkellä tuli itku. Meinasi äitiäkin alkaa itkettämään lähtiessä kun pikkuinen jäi tarhaan perään huutaen ja harmitti se aikaisempi kitiseminenkin, mutta ei auttanut, bussille oli ehdittävä.

Hyvin se Okon päivä oli tänäänkin mennyt ja eiköhän se tarha-aamujen rutiini taas muistu viikon loppuun mennessä, eikä tarvitse itkeä aamulla perään. Äidillä sen sijaan on aina Okkoa ikävä työpäivän aikana.


Okko is having a week of new shirts as we took the Christmas presents and other new shirts into use. Funny thing is that he's not even 90cm tall, but almost all of the new shirts are size 98.

This morning we had some difficulties going to the kindergarten. My fault that we were in hurry and the little one would have wanted to play. When I left him in the kindergarten he would have wanted to keep on hugging mummy and started crying when I left. I felt like crying too. But the day had gone well and I'm sure this will pass during this week, it's only because he was on holiday for almost three weeks. But I missed him during my working day. I always do.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!