torstai 12. tammikuuta 2012

Uusi sänky


Okko nukkui viime yönä uudessa sängyssään. Yö meni paremmin kuin pitkiin aikoihin; Okko heräsi vain kerran ja sain nukutettua hänet takaisin sänkyynsä. Ihan mahtavaa! Tuo kerran herääminen on meidän viime kuukausien öihin verrattuna luksusta; kaikki sairastelut ja muut ovat tehneet öistä välillä suorastaan kamalia, eikä yhtenäkään yönä olla oltu ilman heräilyjä. Nyt toiveet ovat korkealla, että uusi sänky inspiroisi Okkoa nukkumaan levollisesti.

Okko innostui sängystään jo kokoomisvaiheessa, eikä malttanut pysyä poissa sen päältä. Sänky laitettiin vanhan tilalle ja nuo yläpuolella olevat hyllyt ovatkin itse asiassa ihan hyvällä korkeudella, sillä Okko ei yllä niihin. Pulu-valaisin, tuo sädekehän pahasti ympärilleen saanut muovinen lintu, sen sijaan ehkä voisi olla alempana; se kun on asemoitu pinnasängyn mukaan. Mutta katsellaan nyt, hyvä miettiä hetki noiden sijoittelua kun sänkykin on nyt paikoillaan. Ja seinänkin väri on edelleen mietinnässä.


Okko's new bed arrived yesterday and the first night went very well. I was so happy in the morning! He hasn't slept well for a long time and last night was a warmly welcomed exception to the sleeping habits. Hopefully he'll now remember how to sleep through the whole night as he was such a good sleeper for almost a year before he started to wake up several times a night. That started in June. The wall has a very bright colour still and we're thinking what to do with it. Also the shelves and the pigeon light have been arranged the baby bed in mind and now we might need to change their position. Well, maybe not for the the shelves but at least for the light.

9 kommenttia:

 1. Hyvä Okko! Meillä ollaan vielä pinniksissä. Molemmat pojat ovat tyytyväisiä tilanteeseen ja vanhemmat myös. Pojilla kun on suuri hinku villitä toisiaan etenkin päikkäreille mentäessä. Pysyvätpähän näin kuitenkin sängyissään :)

  Mistä tuo sänky muuten on? Näyttää kivalta. Sinuna en miettisi seinän väriä. Se näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Ihan loistavaa. Pidän peukkuja, että ens yönä ei herättäis kertaakaan :)

  VastaaPoista
 3. Jee! Kiitos kannustuksesta! Sinne se Okko jäi nukkumaan, pienen huudon saattelemana. Toivotaan, että uni maistuu hyvin... Naku, todellakin se pinnis on siinä mielessä hyvä, että pitää lapset sängyssä! Okkoa vaan ahdisti se, ettei sieltä päässyt pois. Sänky on Vepsäläiseltä ja niistä on pieni ale tämän kuun. Meinasin huomenna tehdä kunnon esittelyn siitä blogiin kun tiedän monen kaverin olevan etsimässä vastaavaa.

  VastaaPoista
 4. Okon nukkumispaikka näyttää kyllä niin kivalta, että on ihme jollei uni tule :)

  VastaaPoista
 5. Hienoa Okko! =D
  Ja mäkin tykkään tuosta seinän väristä, tekis mieli maalata samanvärinen seinä meillekin! =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos:) Ja kyllähän se varmaan näyttääkin ihan hyvälle kun saadaan kaikki paikat kuntoon siinäkin huoneessa. Mutta arvatkaapa mitä, no Okko ei sitten ihan nukkunutkaan viime yönä niin hyvin. Mutta jospa se siitä. Eilinen ilta oli Okolla vähän kitkuisa ja saattoihan se heijastua yöhönkin. Aamullakin Okkoa meinasi välillä kiukuttaa. Mikähän lie vaivasi, toivottavasti ei korva! No onneksi Okko oli sitten hyvällä tuulella kun lähdimme tarhaan ja jäi sinne taas iloisena leikkimään.

  VastaaPoista
 7. No, pienin askelin, kyllä se siitä. :)

  VastaaPoista
 8. Okko kiittää! Ja etenee pienin askelin:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!