torstai 26. tammikuuta 2012

Synttärit


Snoopy-herätyskello on jo vanha. Sillä on tänään synttärit, ihan kuten meidän kodillakin. Snoopyn sain 23 vuotta sitten ja omaan kotiin muutimme viisi vuotta sitten. En minä sitä kelloa niin rakkaana pidä, että muistelisin sen ostopäivämäärää - siinä vaan sattui olemaan takuulappu pohjassa, kunnes Okko söi sen.

Snoopy oli silloin niin ihku, oijoi. Kello oli opiskeluvuosieni jälkeen lapsuudenkodissani - miksi lie sinne sen hylkäsin, ehkä sen epäajankohtaisen teeman vuoksi (hei Snoopyhän on aina ihku), mutta pyysin äitiä tuomaan sen kun Okko syntyi. Ajattelin kellottaa sillä syöttövälejä. Ja kyllähän sitä tuli kytättyäkin silloin. Viime aikoina Okko on runnellut kelloa ja tykännyt kuunnella sen piippausta. Löysyin kellon tässä kunnossa sängyn alta - ei piippaile enää.

Ja Snoopyhän sitten lausutaan, kuten kirjoitetaan. Mulla oli vaikka mitä Snoopy-rekvisiittaa.

This Snoopy clock is 23 years old and we moved into our home five years ago. Celebration today, haha. I used to love Snoopy as a child, I had all kinds of Snoopy items. Okko loved this clock as well and broke the alarm. Well, anyway it's not a very pretty item.

2 kommenttia:

  1. Snoopy on ihku kyl :) Mulla oli joskus se niiskuneiti herätyskello, heitin sen menemään joskus vuosia sitten mut nythän se ois niin hitti... No, eikai kaikkea voi säästää?!

    VastaaPoista
  2. Voi kun muistan, miten onnellinen olin tuosta kellosta. En sitten hankkiutunut siitä eroon, sillä se on ollut luotettava ja toimiva, mitä nyt todella kasarimainen:) Nyt se nuppi on ihan vinossa, miten lie Okko saanut sen silleen. Mutta juu, kaikkea ei voi säästää! Olen kyllä haikaillut monen tavaran perään jälkikäteen, kuten vanhempien 70-luvun lamppujen.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!