maanantai 2. tammikuuta 2012

pieniä ilonaiheita


Okko on alkanut taas syömään - siitä sopii olla iloinen vähän suuremmassakin määrin. Syömättömyys ei onneksi antanut vielä niin suurta huolenaihetta, sillä Okko joi paljon ja touhusi entiseen malliinsa, joten tiesimme, ettei flunssa ja syömättömyys olleet vieneet kaikkia voimia. Ihanaa kuitenkin, että ruoka maistuu vähän paremmin.

Nyt kun me lomaillaan Okon kanssa, on olo ihan samanlainen kuin vuosi sitten, vielä äitiyslomaa viettäessä. Tokihan me ollaan Okon kanssa vietetty näitä kotipäiviä pitkin syksyä, mutta on se ihan eri asia olla ennaltasovitulla lomalla, kuin sairasta lasta hoitamassa, jolloin ne tekemättömät työt ja jonkinlainen syyllisyys jyskyttävät aina takaraivossa. Tämä syksy on kyllä ollut erityisen raskas kaikkine sairastamisineen, mutta toivotaan, että suurin osa päiväkodissa kiertävistä pöpöistä olisi jo käyty läpi ja pikkuinen pääsisi viettämään tervettä talvea.

Äsken Okkoa nukuttaessa (ei nukahtanut) luin hänelle Hippu-kirjaa. Kirjan loppuun päästessämme ilo repesi: "kato, auto!". Sitä aukeamaa sitten tuijoteltiinkin. Hih, mahtava havainto - auton tunnistaa, vaikka se olisi tyyliteltykin. Eilen Okko bongasi auton myös lehdestä ja isimies tuumasikin, että Okolle pitänee tilata Tuulilasi.

4 kommenttia:

  1. Kyllä, se on Tuulilasi paikka, jos mikä :)

    VastaaPoista
  2. Hih. Meillä oli teinin ollessa pikkuinen (voi niitä aikoja) todellinen hitti autonmyynti-ilmoituksia sisältävä ilmaisjakelulehti. Niitä sai vähän sieltä ja täältä -varsinkin huoltoasemien ovilta. Monta hetkeä pelastui niiden avulla. ;) Niissä on meinaan todella paljon autoja.

    VastaaPoista
  3. Ooh, kiitos vinkistä Ti! Pitääkin metsästää sellainen! :)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!