keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Paheellista evästä


Söin tänään lounaaksi hampurilaisen ja lohkoperunoita. Ja se oli hyvää. Syön lounasta aina työpaikan ruokalassa ja olen pysynyt yleensä terveellisellä linjalla, mutta tänään pistin elämän risaiseksi ja vastasin hampurilaisen kutsuun - ei näillä pakkasilla tehnyt salaattiakaan mieli. Tsih. Iloa himmensi hieman samassa pöydässä istunut kollega, joka hieman leikkisään sävyyn paheksui valintaani, varsinkin kun otin vielä jälkkäriä, jota en myöskään yleensä ota. Ruokailun lomassa sain myös kuulla, ettei halu viettää iltoja lapsen kanssa ole mikään syy olla menemättä kuntosalille. No juu, tänäänkin olin kotona vasta puoli seitsemän jälkeen. Onneksi minulle tulee edes hyötyliikuntaa kun työ- ja tarhamatkoilla tulee kävelyä noin 45 minuutin edestä. Vaikka vähänhän se on, kun ennen tuli kuntoiltua ihan oikeasti. Olemme kaiken lisäksi isimiehen kanssa jollain kevennyslinjalla ja heti vastasin houkutukseen.

Muuten, olen vakaasti sitä mieltä, että jos syö jotain noin paheellista, on se parasta olla todella hyvää. Onneksi oli.

I was very decadent today and chose a hamburger for lunch. I usually select something healthy from the cafeteria, but today I wanted something else. It was very good, but my colleague disapproved. Haha.

8 kommenttia:

 1. Kummallinen pöytäseura. Jokainen saa syödä mitä mielii ja punttisalille ei todellakaan tarvitse mennä.

  *välitön hampurilaiskateus*

  Terv. antiliikkuja-Ti, joka pitää kaikesta mikä liittyy pikaruokaan. :D

  VastaaPoista
 2. Tsih. Kun olin raskaana ja kävin työpaikan ruokalassa, söin tosi usein salaatin, jonkun sosekeiton ja jälkkäriksi melkein aina tuoretta ananasta. Olin sitten kerran lounaalla sellaisen miehen kanssa, joka oli jollain dieetillä. Hän paheksui ruokamäärääni, vaikka kyseessä oli vain monipuolinen ja terveellinen ateria ja mää olin sentään raskaana - ei sitä silloin pidä pelkällä raastekupilla elää. Että sellaista. Kun kävin Okon kanssa työpaikalla kesken äitiysloman, näin, että se mies oli laihtunut ihan liikaa:/

  VastaaPoista
 3. Vesi herahti kielelle. On varmaan pakko itsekin tehdä paheita tänään ;)

  VastaaPoista
 4. Minusta taas olisi ihan hassua, jos vanhemmat työpäivänsä päälle vielä juoksisivat kuntosaleilla lapsen kanssa vietetyn ajan sijaan. Kerran ne vain pieniä ovat. Toki omaa aikaa on oltava, mutta tuskin nyt ihan joka päivä/ilta sentään.

  Kannatan siis kotiaikaa ja hampurilaistakin :)

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä siitä, että jos syö jotain paheellista, niin sen pitää olla hyvää. Mikään ei harmita niin paljon kuin syödä vähän vanhentunut tai muuten huono rasvainen munkki :).

  VastaaPoista
 6. Ti:n peesiin. Munkin mielestäni jokainen voi huolehtia ihan oman ruokalautasensa sisällöstä. Ruoasta pitää saada nauttia (toki kohtuudella) ja joku satunnainen hampurilaiseen "sortuminen" ei taatusti tuhoa kenenkään elämää. Mutta juu, aina noita viisastelijoita, joiden elämäntehtävänä tuntuu olevan muiden(kin) elon ankeuttaminen, löytyy. Jostain syystä usein laihduttajien joukosta. Happamia, sano jne. ;)

  VastaaPoista
 7. Näin on näreet! Ei se satunnainen herkuttelu vie ketään ojaan ja elämässä täytyy laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, ainakin lapsiperheissä ja myös parisuhteessa, vaikka ei olisi lapsiakaan. Jotain liikuntamuotoa minunkin täytyy alkaa taas hakemaan, mutta onneksi saan edes ulkoilua joka päivä kun sukkuloin kodin, tarhan, työpaikan ja bussipysäkkien välillä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!