keskiviikko 4. tammikuuta 2012

punaistaOkon huone on taas työn alla. Tilasimme Okolle isojen poikien sängyn, hyödyntäen Vepsäläisen tammialea. Sievän Pesäpuu-tuotteet ovat tammikuun ajan -15% ja tilasimme Okolle Jatkopuu-sängyn tykötarpeilla.

Nyt kun huone uudistuu, ärsyttää tuo yhden seinän punainen väri siinä määrin, että päätin taas alkaa miettimään sille uutta ilmettä. Viimeksi mesosin asiasta viime keväänä ja silloin ihastuin punaiseen uudelleen. Ja kyllähän punainen on edelleen yksi lempiväreistä, mutta ehkä huone kaipasi vähän rauhallisempaa ilmettä.

Tämä päivä muuten aloitettiin lääkärireissulla. Soitin omalle terveysasemalle heti kun se aukesi ja sain Okolle ajan jo ennen kymmentä. Lääkärisetä kurkkasi korviin ja totesi, ettei kuuri ollut purrut. Vähän kuten pelkäsimmekin. Nyt Okko sai jotain styrdimpää antibioottia, jolla korvan pitäisi puhdistua. Ensimmäisen annoksen saatuaan Okko totesi: "karkki". Heh, tämä lääke tuoksuikin ihan kirsikalle. Toivotaan, että uusi kuuri alkaa puremaan pian.

8 kommenttia:

 1. Minäkin näen punaista, kun mietin pojan huoneen sisustusta. Hienolta näyttää tuo teidän seinä kyllä, mutta minä(kin?) ehkä väsyisin tuohon väriin noin isona pintana. Meillä on etsinnässä punavalkoraidallinen matto, se on vähän helpompi vaihtaa pois jos alkaa ärsyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Jepjep. Tuo seinä on ollut punainen jo vuosien ajan. Ehkäpä olisi jo aika vaihtaa:)

  Punaraidallinen matto kuulostaa muuten tosi hyvälle! Näinkin tänään kuvan sellaisesta kun etsin tietoa, minkälaisia mattokuvioita voisi teettää. Makkari tarvitsee uuden pienen maton.

  VastaaPoista
 3. Oi,miten ihania kuvia!!Kiitos muistamisesta! Hyvää päivänjatkoa! terveisin Riitta Sinikka.

  VastaaPoista
 4. Google laulamaan, siellä on niin ihania ideoita :) Miten ois neutraalit seinät, mut jotain kivaa sisustustarraa?

  Pikaista paranemista Okolle, hys pois korvatulehdukset!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Riitta Sinikka:)

  Janica, vähän jo etsinkin. Tai no sitten se kuvahaku keskittyi enemmän mattokuvioihin, joita myös mietin:)

  VastaaPoista
 6. Ja kiitos paljon, Okko vaikuttaa jo paremmalta.

  VastaaPoista
 7. Punainen seinä on aivan ihana!! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Näyttää se minunkin mielestä tuossa kuvassa aika hyvälle. Mutta arvaappa kun kerran tulin tuolta pihalta taloyhtiön sisäänkäynnille ja meillä oli valot päällä ilman verhoja. Katsoin ulkoa, että kenellä on noin kamala seinä. Ai, se olikin meillä:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!