torstai 5. tammikuuta 2012

Lomakin on jo pitkällä


Niin se aika menee nopsaan kun on kivaa. Ei me olla Okon kanssa edes tehty mitään erityistä, mutta on ollut mukavaa olla ihan rauhassa kotona.

Äsken kävimme hieman ulkoilemassa; veimme lasia ja metallia keräyspisteelle, kävimme nopsaan kaupassa ja pistimme nokkamme vastapäisessä talossa olevalle kirpparille. No juu, sille kirpparille ei tarvitse enää mennä, oli sen verran ärjy tyyppi siellä myymässä. Alkoi aukomaan päätänsä toiselle asiakkaalle, joka vaan pyysi miestä muistuttamaan häntä kauppakasseista. Toinen asiakas lähti ja me siinä peesissä. Ja tällä kertaa kirppis olikin täynnä pelkkää roskaa.

Okko on muuten nykyisin kovin innokas siivooja. Okko saattaa käydä hakemassa pölyhuiskun ja pyyhkii sillä joka paikkaa, jopa kuusen neulasia kun kuusi oli vielä sisällä. Eilen illalla Okkoa ei väsyttänyt ja itse olin erityisen väsynyt. Makoilin sängyssä kun Okko touhotti menemään. Jossain vaiheessa Okko haki paperisilppua vessasta (nykersi itse paperia rullasta) ja tuli pyyhkimään makkarin lattiaa, sekä äidin otsaa.

PS: Kiitos Ti:n vinkin, Okko sai kauppareissulla ilmaisjakeluna annettavan Kaasujalka-lehden. Heh. Heti alkoi innokas lukeminen.

3 kommenttia:

 1. Hih, pojat on poikia!
  Okko on kuvassa ihan tyypillisessä autoleikkiasennossa. :D

  Olen pikkulikan kanssa ihmeissäni, kun autot eivät kiinnosta (ja niitä on jemmassa vaikka ja kuinka paljon teinin jäljiltä). Prinsessäleikkejä odotellessa. ;)

  VastaaPoista
 2. Hih, joo se on tarkkaa puuhaa. Autoja pitää seurata läheltä ja intensiivisesti:D

  VastaaPoista
 3. Jos ne autot olisi niiden prinsessoiden kulkuneuvoja:D Tuunaat niitä ruseteilla ja sydäntarroilla:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!