lauantai 28. tammikuuta 2012

Lauantaita!Okko parka tuli kipeäksi viime yönä; kuume nousi, nenä alkoi vuotamaan ja kurkkukin taitaa olla kipeänä. Yskäkin vaivaa ja kerran yökkäiltiinkin. Pikkuinen on ollut melko vetelä koko päivän, mutta illalla Okko virkosi ihan silmissä ja kuume laski hetkessä, kun annoimme lääkettä. Okko sai kyllä lääkettä päivälläkin, mutta se lääketyyppi ei sitten vaikuttanut noin tehokkaasti.

Nyt kun kuume on laskenut, alkoi Okko taas kiinnostumaan leikeistä. Äsken kuuntelimme myös M.A. Nummista - tuli taas mieleen kun Okko piti maurianteromaista ääntä. Tsih. Okko kuunteli vakavana ja hytkyi mukana.

Okko got sick last night. Luckily medicine lowered his temperature and he got interested in playing. Otherwise he has been sleeping quite a lot today.

3 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia Okolle! Mä olin kokonaan unohtanut M.A. Nummisen. Eli hyvä muistutus.

  VastaaPoista
 2. Sinun blogisi on ilmoitettu <a href="http://vauvablogit.blogspot.com/p/lapsiperheen-blogit.html>Vauvablogit -lukilistalle</a>.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elina! Okolla on korvatulehdus:( Tulimme juuri lääkäristä... Okko kuulostaa tosiaan välillä ihan M.A. Nummiselta. Tsih.

  Kiitos tiedosta M! Hmmm, pitääkin mennä katsomaan, mikä lista se on:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!