keskiviikko 11. tammikuuta 2012

keskiviikko

Tämä aamu meni niin hienosti, ettei kenellekään jäänyt paha mieli; Okko meni tarhassa leikkimään autoilla ja vilkutti kun lähdin. Ainoa miinus tässä aamussa oli vesisade, joka taas vaihteeksi kasteli töihin tullessa.

Tänä iltana meillä on luvassa Okon huoneen rymsteerausta. Uusi sänky saapui ja muutamme huoneen järjestystä. Jännää. Niin ja minnekähän sen vanhan sängyn saa - varasto nimittäin pullistelee jo ennestään.

This morning was good; Okko went to play when we arrived at the kindergarten and didn't cry when I left so the chrisis is now over. Oh and this evening we have something fun to do as Okko's new bed has arrived and we'll need to arrange the room. Having the new bed is great but I was just wondering how we'll be able to fit the old bed into our warehouse. Ouch.

5 kommenttia:

 1. Oiiiiiii, teillä on varmaan kiva ilta menossa siellä just nyt!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, vähän oli kaaosta kun Okko hyppi uuteen sänkyynsä ennen kuin se oli valmis ja joka paikassa ajelehtii tavaraa, mutta on se sänky ihana ja Okko pienoinen meni sinne nukkumaan. Olin itsekin Okon vieressä hetken aikaa ja hassua kyllä mahduin sänkyyn Okon viereen. No jalat oli kyllä vähän kippuralla:D

  VastaaPoista
 3. Lapset on niin innoissaan kun kotia laitetaan uusiksi. Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. oh, it's nice that everything went well for your little sweetie ... and good luck for the organization of the room ;-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Riitta Sinikka! Okko kyllä tykästyi heti uuteen sänkyynsä! Huoneprosessi on vielä vähän kesken:)

  Hi paper! Thank you! Luck is needed:D Oh dear, the old bed is still inside as well and our flat is not the biggest one. Well, during the weekend we'll take it to the warehouse:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!