sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kerrassaan ihana sänky


Okon uusi sänky on ihana. Okko on nukkunut siinä aika hienosti; eka yö ja viime yö menivät suorastaan loistavasti ja muut yöt siinä välillä ihan hyvin. Päivällä olen käyttänyt sitä itsekin lukupaikkana - heh, olen aina unelmoinut tuollaisesta lukunurkkauksesta, ja Okko on nukkunut siinä päiväunet. Sängyssä on myös se loistava puoli, että siihen mahtuu hyvin lapsen viereen; viime yönä heräsin kuola poskella joskus klo 03 jälkeen kun olin mennyt nukuttamaan Okkoa uudelleen hänen herättyä itkemään.

Ostimme sänkyyn myös turvalaidan sen enempää miettimättä. Se oli ihan turha ostos, sillä laita on niin pitkä, että peittäisi tuon sängyn reunan kokonaan kun sänky on minimimitassaan ja sittenhän Okko ei pääsisi kulkemaan itse sänkyyn ja pois. Eikä siihen pääsisi itse sitten viereen. Jos jotakuta kiinnostaa se Unipuu-turvalaita, kannattaa ottaa yhteyttä. Myymme sen halvemmalla, mitä maksoimme itse. Koska Okolla ei ole turvalaitaa, on sängyn vieressä tuo talja, ihan kaiken varalta. Hyvin ukkeli on sängyssään pysynyt, ainakin toistaiseksi.


We just love Okko's new bed. Even I fit in and I've actually used it as a daybed for reading. Last night I woke up in the bed; I had fallen asleep when I went to check Okko when he started to cry.


7 kommenttia:

 1. Hih, isojen poikien sänky on kyllä kätevä... Mäkin monena iltana olen pojan viereen uinahtanut kun olen toista yöunille yrittänyt saada. Siitä on kiva sitten joskus keskellä yötä kömpiä omaan sänkyyn! :D

  VastaaPoista
 2. No juu! Vähän se on lyhyt kun se on laitettu nyt alkuun siihen lyhyimpään asentoon, mutta leveydestä löytyy!

  VastaaPoista
 3. Meillä sänky on lyhimmässä asennossaan, ja laidan kun laittaa ihan toiseen päätyyn kiinni, jää kuitenkin vielä kulkurako. Meillä toiminut hyvin, tyttö siirtyi tuohon sänkyyn noin 1v 4kk iässä.

  VastaaPoista
 4. Meillä siihen ei jää kuin ihan pikkuriikkinen rako, vaikka laita olisi päässä kiinni. Joten ei toimi tuossa. Mutta itse asiassa laidattomuus tuntuu ainakin nyt hyvältä vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että Okko on hyvin pysynyt sängyssä! Ehkä mekin kohta uskalletaan ottaa käyttöön lastensänky... Likka kyllä pyörii niin paljon unissaan, että lattialle täytyy varmaan laittaa patja ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan vähän vaan aloin haluamaan enemmän tuota String-hyllyä. Ihan vähän vaan....

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on lampaantalja siinä alla ja tosiaan, voisihan siihen laittaa sen ylimääräisen laidan. Me nyt jätettiin se pois kun se ei ollutkaan hyväksi havaittu. Okkokin kyllä pyörii aika paljon sängyssä...

  Hei Sascia, ne hyllyt taisivat olla jossain tarjouksessa Finnish Design Shopissa. Käypäs katsomassa!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!