maanantai 16. tammikuuta 2012

Herkkuja


Minun on tehnyt mieli erilaisia tahnoja ja ruissipsejä siitä lähtien, kun kävimme työporukan kanssa Shanghai Cowboyssa syömässä. En tiedä, mistä paikan nachot oli tehty, mutta eivät ne ainakaan  tavallisia maissilastuja olleet. Mietin, miten saisin samanlaisia kotona ja ostin paketin ruistaikinaa. Myöhemmin isimies teki sitä myös itse. Ruistaikinasta kaulitsemalla ja uunissa öljyn, sekä sormisuolan kanssa paistamalla lastuista tuli erityisen hyviä. Tahnojakin tehtiin, mies teki nekin, ja erityisesti munakoisokaviaari oli mahtavaa, mutta ei tuo hummuskaan jäänyt huonommaksi.


I've had a craving for nachos and salsa ever since I got these especially good ones in a restaurant. The nachos were not the ordinary ones made of corn; they were darker and we created our own version of rye dough. Those were very tasty. And my husband, who does the cooking, also made some very good hummus and aubergine caviar.

2 kommenttia:

  1. Täytyypä kokeilla noita ruissipsien tekoa itsekin. Kaupasta saatava hyvä vaihtoehto on Myllärin luomuruislastut. Sopivat hyvin juustojenkin kanssa nautittavaksi, kun niissä ei ole lainkaan hapanta makua.

    VastaaPoista
  2. Jaa, pitääkin katsastaa ne! Mutta tosiaan, siitä ruistaikinastakin tuli ihmeen hyvää. Kotitekoinen kaipasi hieman vehnäjauhoa sekaan, ettei mennyt ihan kuivaksi.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!