sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hei ihan pakko tanssii


Okosta on kehkeytynyt oikea tanssipoika. Ihan aina kun jotain musiikkia laitetaan päälle, oli se sitten Spotifystä, Okon kosketinsoittimesta tai soivasta autosta, alkaa Okko hytkymään.

Tänään Okko tanssi Ellan ja Aleksin tahtiin ja vakavoitui välillä kuuntelemaan musiikkia ihan tosissaan. Aiemmin noista lastenlevyistä ollaan kuunneltu lähinnä vain Ipanapaa, mutta Ellalla ja Aleksillakin oli ihan hauskoja oivalluksia - nauroin Ronnie James Biojäteastialle ja Varis Hiltonille.


Okko has started to dance. Everytime he hears music he has to start dancing. We listen to all kinds of music and of course also play children's music to Okko. We have this great series of children's music in Finland called Ipanapa, which has gathered well-known Finnish artists to perform very cleverly made tunes. We just love that and today we also listened to Ella and Aleksi, which is children's music made by children, but also featuring some well-known artists. And Okko danced.

2 kommenttia:

  1. Myös meillä tanssitaan. Tyttö 1v 1kk alkaa aina tanssia ja hytkyä kun musiikki soi ja on tehnyt sitä hyvin pienestä alkaen. Se on vaan niin ihanaa seurattavaa, että aina tulee hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  2. Heh, kyllä vain! Joskus ihan naurattaa, miten Okonkin on pakko alkaa hytkymään, vaikka joku homma oli kesken.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!