keskiviikko 18. tammikuuta 2012

EtäpäiväKuinka moni tunnustaa syövänsä huonosti etäpäivinä? Itse olen elänyt tänään parilla palalla ruisleipää, suurella määrällä kahvia ja yhdellä todella pahalla nuudeliannoksella. Olisipa ihana saada ruokaa. Niin ja menihän se varasulakekin.


I was working remotely from home today. I never eat well when I'm working from home and today it was mainly coffee and one very bad portion of noodles.

11 kommenttia:

 1. Nyt sun on hommattava lisää niitä varasulakkeita, ihan pakko :)

  VastaaPoista
 2. Heh, totta. Voi tulla muuten vielä ongelmia, jos ei tarpeen vaatiessa löydykään yhtään:D

  VastaaPoista
 3. yksi syy, miksi en pidä etäpäiviä, kuolisin nälkään :D, vaikkei meidän tyäpaikkaruokalan herkkujakaan voi herkuiksi kutsua.

  VastaaPoista
 4. No huh, onneksi sain tänään loistavaa wokkia. Ei enää harmita eilisen nuudelit:D

  VastaaPoista
 5. Haha, mulla oli etäpäivinä asiat ihan päinvastoin. Ruokaa oli suorastaan yltäkylläisesti ja kyllä kun työt alkoi klo.8, siihen mennessä mutusteltiin kasvis-kerrosleipää kera kahvin ja lounaaksi oli valtava supersalaatti ja kahvia ja pieni keksi ja sillä selvittiinkin välipalaan saakka... :D

  Oi. Kaipaan töitä ja kaipaan etäpäiviä! Olisipa niitä seuraavassakin työssä :)

  Mukavaa päivää sinne teille, olipa se etäpäivä tai ei-etä :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ihan sama menu etäpäivinä.. :) Nuudeleita ja hyvässä lykyssä tonnikala tai edellisen päivän jämä sekä sata kuppia kahvia. Ei muuta. Siinä on samassa aamiainen, lounas ja välipala.

  VastaaPoista
 7. heh, mulla on se kahvikuppi kyllä aina kädessä, mutta ruokailu aina unohtuu. sitten syödään jotain kamalaa ja nopeaa, koska varmaan ei ole mitään edellisen päivän ruokia jääkaapissa juuri silloin.

  Maija, muistankin tuon sinun nuudelit&tonnikala -yhdistelmän. pettämätön yhdistelmä tosiaan, harmi vaan kun ei eilen ollut edes sitä tonnikalaa:D

  VastaaPoista
 8. Sama meininki etäpäivinä; kahvia kuluu ja kunnollinen ateria tulee syötyä vasta muun perheen kotiuduttua. Toisaalta sen mitä etäpäivinä menettää safkoissa, saa takaisin valmistuneissa hommissa.

  VastaaPoista
 9. Sannis, se on kyllä totta. Kun aikaa ei mene työmatkoihin, jää sekin aika töihin. Niin ja aamulla ei tarvitse edes tukkaa saada madallettua:D

  VastaaPoista
 10. Hei, onko kiikkustuoli ollut hyvä? Haaveilen tosta valkoisesta kanssa ja oi jos sen sais 30v. lahjaksi. Tilasitko netistä vai miten...?

  VastaaPoista
 11. Oi Janica, se kiikkutuoli on ihana! Ja myös lapselle sopiva, Okko on kiikkunut siinä jo pitkän aikaa. Tilasin sen netistä, Nestiltä Englannista ja se saapui kokonaisena ja tosi nopeasti. Vuosi sitten se saapui. Joulun jälkeen ne näyttivät olevan Nestillä -15% alennuksessa ja silloin kun itse tilasin, muistan, että oli joku kaikkien Vitran tuotteiden tarjous, sekä ilmaiset postikulut. Joten kannattaa seurata Nestiä(kin).

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!