maanantai 9. tammikuuta 2012

Automies


Tämä kuva on isimiehen ottama, mutta en voinut olla laittamatta sitä, vaikka yleensä yritän pysyä omissa kuvissani. Okko sai radio-ohjatavan auton kun isimies pistäytyi Verkkokaupassa. Okolla ja isillä oli jo ennestään se iso radio-ohjattava, mutta nyt Okko sai tuollaisen pienen sisäversion. Ai onnea. Ja autoahan voi ohjata myös pepun alta.


This picture is taken by my husband and even though I usually try to stick to my own photos, I just wanted to display it in here as I really like it. Okko got a radio controlled car and he really loves it (like all cars), even though he's only 20 months old. There are many ways to use the controls, like in the picture.

6 kommenttia:

 1. Hih. Pojat on poikia. Malttaako isimies olla ajelematta autolla Okon nukkuessa? ;)

  VastaaPoista
 2. Isimies osti Okolle sellaisen isomman auton jo aiemmin, johon Okko ei saa vielä koskea. Isi ajelee sillä;)

  Malene, yes, it's good to practice driving from all angles:D

  VastaaPoista
 3. Hieno kuva! 5 vuotias sukulaistyttö sai joululahjaksi oman kauko-ohjattavan ja oli kanssa aikas tohkeissaan :) Autot- elokuvan innoittamana :)

  VastaaPoista
 4. Hih, on ne tuollaiset lelut niin ihkuja. Tänä aamuna se piti nostaa hattuhyllylle kun muuten ei oltaisi saatu ulkovaatteita päälle ja päästy tarhaan. Pitääkin muistaa laittaa se piiloon tänä iltana, jottei sama tilanne toistu huomenna :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!