sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Auto ajaa!

Tänään Okko kantoi minulle pyykkejä koneesta kun olin niitä levittelemässä ja sanoi joka kerta "kiitti!". Muuten meillä kuuluu joka välissä "auto ajaa". Välillä katsomme autoja ikkunastakin ja tänään istuimme koko perhe pimeässä ja katsoimme ohiajavia autoja. Okko teki sitten klassiset; meni pitämään valoshowta kun istuimme siinä isimiehen kanssa rivissä sängyn reunalla. Hah, näytti varmaan mielenkiintoiselle, jos joku naapuri sattui näkemään.


Okko's favourite phrase is "auto ajaa", which means "car is driving". He says that all the time and often he watches cars from the bedroom window. Today when I was hanging the laundry he brought the wet clothes to me and said "kiitti", "thanks". Might not sound that interesting but to us parents those moments are priceless.

4 kommenttia:

 1. Hih, meidän esikoisella oli samat huvit pienenä miehenä :D. Muistan elävästi sen kuinka kaikki autot ja valot kiinnosti todella paljon. Viihdytykseksi riitti automarketin parkkipaikka tai kaupan valaisinosasto :D ja superhienoa oli päästä pelastuslaitokselle katsomaan piipaa-autoja :D.

  VastaaPoista
 2. Hihii, on se joo kätevää kun ei tarvitse vielä sen kummempia viihdykkeitä:)

  VastaaPoista
 3. Meillä tyhjennetään tiskikonetta ja joka kerta kun ojentaa lautasen mulle niin Aada sanoo "kiitos". Kohteliaita taaperoita siis meillä? :)

  VastaaPoista
 4. On se hyvä oppia nuo peruskohteliaisuudet:) Mahtavaa huomata, miten lapset oppivat esimerkistä!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!