sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Yleisurhoollisuusmitali


Minut on palkittu mitalilla. Ihan itseni toimesta. Hieno tunne, kertakaikkiaan.

Kävimme tänään Jätkäsaaren joulumakasiinissa, jossa törmäsin hurmaaviin Katariina Guthwertin suunnittelemiin mitaleihin. Joukosta löytyi kaksikin idoliani; Kaj Franck ja Coco Chanel, joista tuo Coco sitten valikoitui värimaailmansa vuoksi. Vaan eipä olisi ollut ongelma sekään, jos olisin hakenut jotain toista idolia, mitaleita saa nimittäin tilattua myös mittatilauksena. Aika mahtava lahjaidea.

Mukaan makasiineilta tarttui myös paita Okolle, sekin samaisen Katariinan tiskiltä, keittiöpyyhe pukinkonttiin Saanan ja Ollin tiskiltä, sekä mainiota Kaffa Roasteryn kahvia useampaakin laatua. Okkokin viihtyi hyvin ihmisiä kärryistään käsin ihmetellen.

PS: Meni jo mainostuksen puolelle, mutta ihan omasta ilostani ajattelin kertoa muillekin näistä kivoista löydöistä. Muuten, tuolla Kaffalla on ehkä kaunein graafinen ilme, mitä olen ihan äskettäin nähnyt. Ja sitä kahvia me ollaan latkittu jo monen vuoden ajan; on laatutavaraa.

Edit: Minulta kysyttiin, missä aion käyttää mitaliani. No ainakin linnan juhlissa, hääpukuni rintamuksessa. Muun muassa.

12 kommenttia:

 1. Nuo Guthwertin urhoollisuusmitalit ovat ihan uskomattoman hienoja! Itseltäni löytyy ihana Frida Kahlo. Mahtava lahjaidea tosiaan!

  VastaaPoista
 2. No kyllä vain, upeita ovat! Ja ihanan viimeistelty koko idea tuota pakkausta myöten.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on kaksi yl.urh.mitalia, varta vasten itselle teetetty Giulietta Masina ja sitten Debbie Harry. Harmillisen vähän on tullut käytettyä, taidan juhlia liian harvoin...

  VastaaPoista
 4. No minäkin juuri mietin, että taidan laittaa sen päiväkodin joulujuhlaan torstaina. Täytyyhän sille käyttöä keksiä :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä hieno! Osaisikohan sitä itse tälläistä käyttää? Jos kiinnittäisi villakangastakin kaulukseen/rinnukseen niin olisi aina talvella mukana menossa :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin mietin takkiin kiinnittämistä, mutta tulin siihen tulokseen, että ulkotakista se voisi tippua huomaamatta. Säästän sen juhlaviin tilaisuuksiin, joita minulla riittääkin:D

  VastaaPoista
 7. Niin, toimishan tuo myös villatakin rinnuksissa arkikäytössäkin:)

  VastaaPoista
 8. Jo vain. Tulee katsos juhlava tunnelma arkenakin.

  VastaaPoista
 9. wow, onnea mitalistille! ;) upea on. jes, mä tunnistan sit sut linnassa tosta urhoollisuusmitalista - sitä odotellessa. ü

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Ja sitten kun kävelen sinne linnaan armas ukkelini käsipuolessa, ne kuuluttajat kertoat, että nyt tulee se kuuluisa urhoollisuusmitalin saanut Kike, eiku Kiki, eiku mikäsennimiolikaanny.

  VastaaPoista
 11. Joo, ja mä niin nauran niille että eiks ne totta tosiaankaan tiedä ees sun nimee, urpot!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!