torstai 29. joulukuuta 2011

Viikkokin on jo pitkällä

Koko perheen joululahja, Koskisen Hartsan Block minikoossa.

Aloin jo orientoitumaan kevääseen. Koska lunta ei ole vieläkään tullut, olen siirtänyt katseeni jo seuraavaan sesonkiin. Mielessä pyörivät jo raikkaat tuulet ja vihreä väri - ei se kaatosade, jonka sain niskaani töistä palatessani. Rupesin miettimään, mikä juhla se joulun jälkeen tulee ja seuraava iso juttu ovat Okon synttärit. Niitähän voisi jo alkaa miettimään. Toki niihin on nelisen kuukautta, mutta mikäs estää - suunnitteluhan on hauskaa.

Päivä sujui oikein rattoisasti töitä tehden ja mukavia ajatellen, kunnes isimies soitti ja kertoi Okon olevan taas kuuma. Mittari näytti 38,8°C, vaikka Okko on saanut antibioottia tiistai-illasta saakka. Voi kun tuo meidän pikkukarhu nyt tervehtyisi, ei tässä nyt muuta toivota.

6 kommenttia:

 1. Voi Okkoa. On tainnut sitkeä pöpö iskeä. Toivottavasti vointi paranee pian.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Naku! Toivotaan kyllä kovasti! Okko saa lomailla vielä reilun viikon ja toivotaan, että päästäisiin jotain kivaakin puuhaamaan. Raukka ei ole päässyt edes ulos leikkimään. Vaikka satanuthan siellä on muutenkin koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus! Kylläpä onkin paljon ollut nyt sairastelemista:((! Toivottavasti menisi ohi pian. Oletteko kokeilleet maitohabbiksia osana ruokavaliota, esim. Yosa-tuotteet? Meillä nuorimmainen on joutunut syömään allergioidensa takia paljon kaurapohjaisia juttuja, eikä ole ollut vielä yhtään kuuria (2v), mietin olisiko tuolla osansa, kuka tietää... Paranemisiin!
  T maarit

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maarit, toivotaan kovasti! Ja itse asiassa kun mainitsit nuo bakteerit, niin ostin niitä taas kun kuuri tuli ja päätin, että alamme käyttämään niitä muutenkin. Koko perhe.

  VastaaPoista
 5. Voi mahoton miten sitkeästi ne kuumepöpöt riehuukin teillä! :( Maarit tuossa ehdottikin samaa, mitä minä mietin, kannattaisiko ottaa maitohappobakteerit ihan kunnolla käyttöön, ihan kokoaikaisesti. Meillä lapset aloittivat 2-vuotiaana maitohappobakteerien käytön tauotta ja ovat nyt 5-vuotiaita. Ei korvatulehduksia, ei tautikierteitä, hyvin harvoin joku pieni nuha. Teen niin, että käytän yhden purkin aina loppuun yhtä ja sitten vaihdan merkkiä. Koska eivät osaa niellä pilleriä, olen ottanut joko pureskeltavia tabletteja tai avannut kapselista esim jogurtin joukkoon sisällön. Mutta niissä tosiaan vaihtelu tekee hyvää, jotten elimistö totu siihen yhteen valmisteeseen ja näin teho säilyy paremmin :). Toinen mitä meillä käyttää koko perhe on suht vahva D3-vitamiini. Heti kun osasivat pureskella vaihdoin D-tipat pureskeltaviin ja vahvempiin (tällä hetkellä 20 mikrogrammaa) tabletteihin niissä. Kesäksi vaihdan sellaiseen 10 mikrogramman ja talvella vaihtelen 20-25 mikrogramman välillä.
  Tsemppiä teille tautikierteen selättämiseen! On kurjaa olla vähän väliä kuumeisena! :(

  VastaaPoista
 6. Juu, kyllä nyt on koettu näitä syksyn tauteja ihan urakalla! Kiitos kovasti vinkeistä! Otamme niistä opiksemme - kyllä tässä nyt pitää alkaa kokeilemaan kaikenlaisia keinoja!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!