lauantai 17. joulukuuta 2011

Roskaa vaan


Tiimarissa oli joulukoristeet puoleen hintaan. Kuuden pallon setti maksoi normaalistikin vain euron, joten kun ne olivat vielä alennuksessa, ei harmittanut ostaa niitä pilattavaksi. Halusin nimittäin kokeilla tätä blogeissa näkynyttä ideaa päällystää joulupallo sanomalehdellä. Paperi on sitä samaa mainoslehteä, jota sain viime viikonlopun joulumakasiinista ja jolla päällystin jo kahvipurkin. Tykkään tuosta, vaikka feikkihän se on - alla on ehtaa muovia, eikä siinä mikään ole kierrätettyä.

Roskista puheen ollen, vein äsken yhden paketin postiin (onnistuu lauantai-iltanakin kun posti on sellainen kaupan yhteydessä oleva) ja vein siinä mennessäni suuren määrän sekajätettä, paperia ja pahvia taloyhtiön roskakatokseen. Meillä on eräs yksin asuva naapuri, joka on ennenkin päivitellyt meidän roskamääriä. Vaan tuleehan sitä näin kolmella hengellä, vaikka miten yrittäisi vältellä ja vaikka erottelisikin kaiken. Ulos mennessäni mietin vain, että toivottavasti tämä yksi tapaus ei tule vastaan. No, arvatahan saattaa, että sopivasti siinä roskakatoksen kohdalla hän asteli vastaan. Ystävälliseen henkeen hän tiedusteli, oliko meillä käynyt joulupukki, kun näytti vähän siltä, roskamäärästä päätellen.

8 kommenttia:

 1. Kiitos Riikka! Vähän on kyllä epätarkka:/ Mutta ei se nyt haitannut:D

  VastaaPoista
 2. Hieno! Joka taloyhtiöön tuntuu mahtuvan ainakin yksi naapurikyylä...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nirppu! Servettilakalla (vai mitä liimaa se nyt onkaan) kiinnitetty. Ajattelin tehdä vielä lisää kun ei siinä mennyt kauaakaan... Niin ja se naapuri aloitti sen roskien kommentoinnin kun näki minut kahtena päivänä peräkkäin roskien kanssa. Sanoin sitten, ettei vaipparoskista viitsi pitää pitkään haisemassa ja samalla tulee vietyä muutakin. Ja tosiaan, eihän ne muut roskat olekaan niin kiireellisiä kuin vaipparoskiksen sisältö. Mutta joo, jospa tajuaisivat suhteellisuuden.

  VastaaPoista
 4. Toi pallon on kiva. Pitikö sun tällanenki idis heittää tänne? Ei kai mun tätäkin tartte koittaa? Lakkapurkkini alkaa het huhuilla kaapissa..

  Ja voi että sitä naapuria. Joka talossa näköjään tarttee olla tollasia kyttääjiä ja joka asiaan tarttuvia. Välillä hermot ei vaan kestä niitä, joskus taas niiden oikuille on niin kiva nauraa räkättää. Ne on suolana taloyhtiöissä! Vai ei.

  VastaaPoista
 5. Hehhee, nyt jouduit askarteluhommiin! :D Minäkin meinasin jatkaa.

  Ja juu, kyllähän jotkut naapurit ja ihmiset yleensä tietysti ovat toisia uteliaampia:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos Paula! Ole hyvä vaan, minäkin varastin sen toisaalta:)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!