tiistai 20. joulukuuta 2011

Oodi kuuselleElämäni miehet olivat järjestäneet eilen yllätyksen ja hakeneet kuusen tarhasta tullessa. Ihanan tuoksuinen kuusi odotti kun saavuin. Okko oli kuusesta mielissään, varsinkin sen lampuista. Tänään myös pallot ovat kiinnostaneet siinä määrin, että päätin jättää lasiset koristeet naulakoihin roikkumaan.

Okko soitti kuuselle fanfaaria koko pystytyksen ajan. Kävin välillä laittamassa hiljemmalle, että olisi kuullut edes oman äänensä, mutta Okko piti pintansa ja käänsi nupit takaisin kohti kattoa.

2 kommenttia:

  1. Ihana ylläri ja ihana muusikkopoika! :) Eihän sitä voi soittaa hiljaa. Huomasin, kun mummi toi lahjaksi ulkomaanmatkalta ksylofonin tai jonkun ihme pimputt...siis paukuttimen. Huokaus :)

    Meillä on tekokuusen pallot nyt latvassa, kun se meidän 1,5v on ihan sekaisin niiden kanssa. Syö, puree. Ja 4v kävi nuolemassa niitä hileitäkin lattialta. Voi tätä kiirettä. Nyt ne lepää päikyillä, äidin hetki olla vaan. Ja kuusen lepohetki myös.

    Ei enää montaa yötä jouluun, hii :)

    VastaaPoista
  2. Heh, vai käy oikein nuolemassa lattiaa. No, eipä mittään, meillä näkyy olevan palloja, joissa ei ole enää kantoja. Niitä palloja kun on kiva repiä kuusesta ja heitellä, kun ne pomppivatkin niin mukavasti.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!