torstai 15. joulukuuta 2011

Okolla on asiaa

Okolla oli aamulla asiaa äidin esimiehelle. Okko toi minulle puhelimen puoli kahdeksan aikoihin kun olimme valmistautumassa tarhaan ja kun aloin soittamaan sillä isille, ihmettelin, miten hänen numeronsa ei ollutkaan ensimmäisenä, vaikka hänelle olin edellisen kerran soittanut. Ensimmäisenä soitettujen listalla oli esimiehen numero. Tarkemmin katsottuna esimiehelle oli soitettu tänä aamuna. Eikä siinä vielä kaikki, puheluun oli myös vastattu. Okko oli kuulema jutellut.

Okollakin on muuten oma joulukalenteri, sellainen SPR:n kuvakalenteri, jota hän aamullakin kiikutti avattavaksi. Tai itsehän Okko luukut avaa, mutta ihan vielä hän ei numeroita tunnista. Heh. Isin pula-ajan joulusukka sen sijaan joutui jo hylkyyn. Okko onnistui ylettymään siihen ja näpräsi paperinappeja irti; ihmettelimme vaan yksi ilta, mistä Okko niitä nappeja kantaa. Otin lopulta koko sukan pois.

PS: Päiväkodin joulujuhla oli tänään illalla. Ei mennyt ihan putkeen; Okko oli huonolla tuulella koko toimituksen ajan, emmekä jääneet edes torttua syömään. Niin ja ne biojätepussitkin näyttivät ihan roskapusseilta niiden kiiltävien lahjakassien seurassa. Että sellainen päänavaus päiväkodin juhliin.

11 kommenttia:

 1. Esimieshän on varmasti onnesta soikeana kun aamusta on työntekijällä asiaa... :D

  VastaaPoista
 2. Heh, ihana Okko! Ja mä olen ihan varma, että ei ne sun pussukat näyttänyt yhtään huonommilta kuin ne kiiltävät lahjakassit. Olen ihan satavarma!

  VastaaPoista
 3. Juu, vauhti päällä taas koko päivän. Vielä kun malttaisi mennä nukkumaan.

  Kiitos, oli ne pussit kyllä vähän ankeita;D Onneksi se kortti ei mielestäni ole ja onhan siellä joku lahjakin mukana, joten ehkei ne pussit kiinnitä huomiota.

  VastaaPoista
 4. Meillä poika soitti mun entiselle pomolle kun oli pienempi... Onneksi ollaan oikein hyvissä väleissä joten ei haitannut! :D Juteltiin siinä sitten vähän aikaa kun ensin pomo oli ihmetellyt pojan pölinöitä (mä tajusin pojan soittaneen jonnekin kun kuulin vaimeata "haloo"-huutelua! ;D)...

  Nuo paketithan on tosi hienoja! Erottuivat taatusti edukseen sieltä tavallisten kassien seasta hoitajien mielestä! =)

  VastaaPoista
 5. Heh, Okko hoiti koko puhelun, joten laitoin sitten tekstiviestin perään ja pahoittelin asiaa... Ja kiitos, onhan ne tosiaan ainakin erilaiset pussit:D

  VastaaPoista
 6. Ahhah, tämä postaus sai kyllä hymyn huulille :) Kaverin vajaa parivuotias soitteli myös tuossa taannoin aamu seitsemältä, tosin onneksi vain mummille. Ei ollut kuulemma puhelimesta kuulunut pihaustakaan, ja mummi oli joutunut itsekseen hoitamaan juttelut. Pojanviikari oli soittanut vielä kaksi kertaa uudestaan ensimmäisen puhelun jälkeen äidin huomaamatta mitään :)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Pyysiköhön lisää liksaa, lyhyeämpiä työpäiviä vai antoiko kuulla kunniansa?

  -Paula

  VastaaPoista
 8. Hehhee, Okko ei ollut vastaillut kysymyksiin, mutta oli jotain pulissut:D Hassua oli myös se, että isin numero oli listassa ensimmäisenä, mutta Okko ei tullut valinneeksi sitä. Mutta esimiestä vain nauratti asia ja onneksi kello oli jo 7.30, ettei nyt ihan kamalan aikaisin soiteltu.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!