sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Neljäs


Ripustin muutamia joulukoristeita käytävän lintuihin. Linnuissa on roikkunut valoja melkein koko syksyn ajan ja ne itse asiassa ovatkin kätevät hämärän tultua, mutta nyt alkoi tuntumaan, että ehkä sellainen hieman pelkistetympi tyyli olisi jo mieleen. Noita koristeita en nyt ajatellut jättää tuohon koko jouluksi, laitoin ne tänään käyneiden vieraiden iloksi ja Okon ihmeteltäväksi. Katsotaan, voisiko ne laittaa sitten kuuseen - voi olla, etten uskalla, riippuu ihan siitä, minkälaista kiinnostusta Okko sitä kohtaan esittää.

Robotit ovat Okon "baby's first christmas -koristeet" (ne sellaiset oikeat olivat ihan liian imeliä meidän mieleen) ja tuo lentokone on nyt Okon toisen joulun kunniaksi hankittu. Sienet isi toi viime jouluna kuusta varten ja ne laitamme sinne tänäkin vuonna - ellei Okko sitten runtele kuusta siihen malliin, ettei siihen uskalla laittaa kuin varmasti ehjänä pysyviä koristeita.

5 kommenttia:

 1. "Sienet isi toi viime jouluna kuusta"

  :D

  Aikamoinen isimies teillä, ja aika hauskat on koristeetkin!

  VastaaPoista
 2. Nuo on ihania koristeita. Meidän pikkuherralla on myös robotteja ja neidillä korkokenkiä. :)

  VastaaPoista
 3. Hehhee, kiitos! Stockan jouluosasto pullisteli vaikka mitä jänniä koristeita, mutta pysyttiin vielä kohtuudessa:)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mistä noi robotit siis on hankittu ja tiedätkö onko niitä tänäkin jouluna saatavilla? Meille tarvittaisiin ehdottomasti pari.. :D

  VastaaPoista
 5. Heipp! Hankin ne Habitatin osastolta Stockalta. Kävin siellä marraskuun lopussa ja siellä oli kyllä jotain joulukoristeita. En kyllä nähnyt noita, mutta voihan se olla, että ne olivat tilpäisesti loppuneet. Kannatata soittaa ja kysyä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!