maanantai 26. joulukuuta 2011

Myrsky ja mylväys


Sillä välin kun nukkua tuhisimme Okon kanssa kolmen tunnin (!) päikkäreitä, oli myrsky vienyt sähköt vesilaitokselta ja vettä tulee enää liruttamalla. Täytin muutaman kannun jääkaappiin ja hellalla on vettä kattilassa. Vesi loppunee heti kun taloyhtiön putket on liruteltu tyhjiin. Kunnan infosivulla kerrottiin, että tila voi kestää useita päiviä. Voi itku, toivottavasti ei kuitenkaan. Mutta meillä menee siinä mielessä hyvin, että sähköt toimivat, onneksi.

6 kommenttia:

 1. No huh, onpas sinne etelään on kiva jouluylläri järjestynyt.:/ Entistä vähemmän kiire kotiin siis..

  Toivotaan ettei tuo sentään päiviä kestä!

  VastaaPoista
 2. No joo! Kerrostalossa ei niin tunnu se tuuli, eikä kaatuneita puitakaan näy, mutta tästä läheltäkin on raportoitu useista kaatuneista puista.

  VastaaPoista
 3. Kyllä huomaa kuinka tärkeä juttu tuo vesi on! Mä en tietenkään tajunnut ottaa vettä minnekään talteen silloin kun sitä vielä tuli. Onneksi R-Kioski taitaa olla vielä auki joten sieltä saa jotain juomista jos hätä tulee! :D
  Toivottavasti ei kestä useita päiviä, voi tulla hätä käteen jos kestää! =)

  VastaaPoista
 4. Äh, voi ei. Kerrostalossa tietty saattaa riittää vettä vähän kauemmin, mutta onhan täällä käyttäjiäkin. Juuri tuossa tuumasinkin, että kun kauppa aukeaa aamulla, pitää sinne mennä heti ostamaan niitä isoja vesipönttöjä, jos tämä tilanne on vielä päällä. Kun ne menee varmaan heti. Meillä on onneksi maitoa vielä riittävästi, jos jano iskee tänään:) Ja meilläkin on tuo ärrä. Mutta joo, jos vettä ei tule moneen päivään, tulee kyllä hätä.

  VastaaPoista
 5. Uimahalliin pesulle ja peput peseytyy wetvipeseillä ;) Toivotaan, että saatte pian vettä! Kai lämpöä on? Vai miten toi patterien toimintaan vaikuttaa?

  Me asutaan ylimmässä, peltikatto kumisee kauniisti tuulessa. Lahdessa tosin myräkkä pienempi kun siellä.

  VastaaPoista
 6. Pattereihin tulee kaukolämpö, mikä ei liity onneksi siihen vesilaitokseen ja eihän tässä nyt tosiaan mikään ongelma ole, vielä. Uimahalli on hyvä ajatus, mutta pitää valita joku toinen halli kuin tuo meidän oma, sillä vesikatko koskee koko kuntaa... Kai se tästä. Toivotaan, ettei Okolla tule enää kovin monia lörökakkoja tänään:D

  No hyvä, että ei ihan jok paikassa ole niin paha myräkkä! Soitin äidilleni ja siellä muutaman sadan kilometrin päässä ei ole ongelmia. Ainakaan vielä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!