lauantai 3. joulukuuta 2011

Magneetit


Urkki sai seurakseen palapelimagneetteja. Ne tosin eivät jää tuohon meidän jääkaapin oveen hengaamaan, vaan lähtevät joulun aikaan maailmalle. Magneetteja on tulossa lisääkin, kunhan ehdin tekemään.

Ostin syksyllä kirpparilta pari pientä prinsessapalapeliä yhteishintaan 50c ja maalasin ne akryylimaalilla ihan vain pensselillä töpöttäen. Pinnasta tuli ihmeellisen tasainen, sillä epäilin pensselin käyttöä ja meinasin ottaa spraymaalin käteeni. Pulmana vaan oli se sama asia kuin aina; missä tehdä maalaus. No, nyt sen sai tehtyä siistinä sisähommana.

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea nuo palapelimagneetit! =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari! Ja hyvin helppoja tehdä.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja! Mä kyllä vannotan sprayn nimeen, mutta me asutaankin maalla ja tuulisemmalla kelillä voi maalata sitten vaikka samalla polttopuutkin esim. mattamustiksi. :D

  VastaaPoista
 4. Hihhii, sepä siinä sprayssä on. Ja onhan meilläkin täällä tuo taloyhtiön piha ja viereinen tontti on ihan tyhjä, jossa mies onkin joskus käynyt spreijailemassa. Mutta on se vähän hankalaa ja varsinkin kun sprayn kanssa pitää malttaa maalata vähän kerrallaan.Vaikka tuskinpa nuo palaset olisivat mitään kovin paksua kerrosta kaivanneetkaan.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!