maanantai 26. joulukuuta 2011

Maata näkyvissä!


Usein leluksi riittää joku todella yksinkertainen asia, kuten talouspaperihylsy. Okko sai jouluna paljon paketteja, mutta into niiden kanssa loppui heti kahden ensimmäisen jälkeen - niissä kun oli niin ihanat autot, että niitä piti päästä ajeluttamaan. Osa lahjoista avattiin vasta seuraavana aamuna - silloinkin äidin ja isin kehoituksesta.

6 kommenttia:

 1. Meillä ihan sama juttu! Ensimmäisestä paketista löytyi veturi Brio-junasarjaan, joka tuntui ehkä parhaimmalta lahjalta ikinä. Paketeista kun löytyi vielä huikeampia leluja :) Ihana kuva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aniliini:)

  Mekin ostettiin Okolle se Brion veturi synttärinä ja Okkokin rakastaa sitä! Mutta todettiin, että ei ihme, että sitä ei suositeltu vielä 1-vuotiaalle. Okko nimittäin ajelutti sitä eestaas, vaikka se vetää itse ja siitä katkesi joku olennainen aisa ja veturi ei enää mennä puksuta omin voimin. Mutta ääntä siitä onneksi lähtee edelleen.

  VastaaPoista
 3. Heh, meillä kävi vielä tänäkin jpuluna samoin. Kaksivuotias oikein suuttui kun hänet yritettiin saada uuden (radio-ohjattavan!) auton luota paketteja avaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Hihii. Se todistaa sen, että yksi hyvä lahja riittäisi:)

  VastaaPoista
 5. Jep, meillä O ihasteli nauhoja ja paketteja piiiiitkään ennenkuin sille valkeni, että niissä on sisälläkin jotain kivaa. :D

  VastaaPoista
 6. Hih. Usein taitaisi riittää pelkkä paketti runsailla naruilla:D Viime jouluna ne lahjanarut olivat kyllä tosi pop. Okko maisteli naruja ja vähän pakettejakin ja muistan, miten piti pyyhkiä kuolaa jonkin paketin pinnalta:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!