maanantai 5. joulukuuta 2011

Lahjavinkki


Törmäsin marketissa kauniiseen kaakaopakkaukseen ja keksin, että sitähän voisi antaa jouluna suklaan asemesta. Itse ainakin ilahtuisin tuosta enemmän kuin siitä perinteisestä rasiasta, ehkä eniten sen vuoksi, etten koskaan voi vastustaa kauniita ruokapakkauksia.

Tänään noita purkkeja lähti kantoon viisi kappaletta ja sujautan ne pusseihin Finlaysonin Muumi-keittiöpyyhkeiden kanssa. Lahjat menevät Okon tarhatädeille, sekä tarhan keittiötytölle, jonka nimi muuten täytyy selvittää ennen kuin alan pakettikortteja kirjoittelemaan.

20 kommenttia:

 1. Kylläpäs on hienoja purkkeja -alkoikin heti tekemään mieli kaakaota. :)

  Hyvä lahjaidea!

  VastaaPoista
 2. Jo vain, jo vain! Pitää hakea lisää! :) Sittari ainakin myy noita.

  VastaaPoista
 3. Oh, mikä lahja. Ihanat purkit kyllä!

  VastaaPoista
 4. Wau, ihan loisto vinkki. Löytyisköhän näitä lähi Prismasta? Hmmm...

  VastaaPoista
 5. Kipin kapin ostoksille vaan! Kaakaosta on iloa vielä joulun jälkeenkin.

  Etsin niitä eilen meidän Prismasta ja ei ollut, mutta sittarissa oli. Mutta kai se on kiinni Prismasta. Tuo meidän Prisman kahviosasto on aika suppea.

  VastaaPoista
 6. Oukei, täytyy käydä molemmissa :) Josko täällä meidän suunnalla on...

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä ♥ Oikeasti olen miettinyt pää punaisena, että mitä hankkisin lahjaksi tarhan tädeille ja bingo! Joten villisti vaan aion varastaa ideasi tässä kohtaa :D

  Hei - mukavaa itsenäisyyspäivää sinne teille koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Oi, ihania! Voin kertoa, että ainakin tämä lastentarhanopettaja, kaakaon ystävänä, olisi onnesta soikeana tuollaisesta lahjasta. Parhaita lahjoja hoidokeilta on ollut vuosien varrella muumi(talvisesonki)muki ja jalkahoitolahjakortti! Superparhaita ovat kuitenkin lasten omatekoiset lahjat ja suulliset "Kiitos hyvästä hoidosta"-kommentit. :)

  VastaaPoista
 9. Mä olen kans ihastellut noita samoja purkkeja ja yrittänyt keksiä hyvää syytä ostaa sitä. :D

  VastaaPoista
 10. No niin, nyt vaan joulupaketteihin käärimään! Minäkin ajattelin laittaa sitä vielä muillekin ja itsekin joisin tuota mieluusti, joten varmaan pitää kotiinkin jättää yksi purkki.

  Muuten, koskahan ne lahjat kannattaisi antaa niille tarhatädeille? Olisiko päiväkodin joulujuhlassa hyvä? Minä en näistä käytännöistä vielä tiedä.

  VastaaPoista
 11. meillä annetaan yleensä joulu- ja kevätjuhlissa. tai muut antaa..itse en ikinä muista! tänä jouluna ryhdistäydyn ja haen purnukat varastoon heti huomenna!!!

  VastaaPoista
 12. Jes, kiitos tiedosta Tuija! Meillä on ne juhlat 15. päivä, joten siihen mennessä täytyy pakata. Eipä sillä, sekin on suunniteltu.

  VastaaPoista
 13. Aivan mahtava idea, kiitos tästä! Pahoin kuitenkin pelkään ettei meidän lähimmästä sittarista noita löydy, lakkasivat myymästä Clipperin teetäkin :(

  VastaaPoista
 14. Ole hyvä Dooda! Ja hei, menet sit seuraavaan sittariin:D Tai isoon K-Markettiin tai Prismaan. Kyllä niitä jossain on.

  VastaaPoista
 15. Loistava lahjaidea, iso kiitos tästä! Ja muita postauksia kommentoidakseni - toi teidän Okko on niin ihanainen pakkaus että pienen pojan kuume täällä nostelee päätään...

  VastaaPoista
 16. Hihhii, eikun tuumasta toimeen Krisse:)

  VastaaPoista
 17. Kiitos Lotta! Ainakin vähän poikkeava ja kestääkin pidempään kuin suklaarasia:)

  VastaaPoista
 18. Kiitos vinkistä! Purkit ostettu ja ne pääsevät päiväkodin tätien paketteihin huovutettujen pannunalusten kanssa :).

  VastaaPoista
 19. Mahtavaa, ole hyvä vaan! Minulla on paketointivaihe menossa. Ja kortit pitäisi vielä tehdä, mutta suunnitelma on jo olemassa. Torstaina on sitten se itse juhla. Niin ja keittiöhenkilön nimenkin sain selvitettyä tänään ja toivon mukan muistan sen oikein:D

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!