lauantai 10. joulukuuta 2011

Kymmenes

Juu, taas se sama taulu. Taidegrafiikka meni jäähylle ja lapsellinen taulu pääsi paraatipaikalle.
Jouluvalot eivät ole palanneet. Kaapista löytyi lisääkin valoja, mutta ehkei nyt niitäkään.

Eilen alkanut vesisade sulatti meidän lumet. Vettä tulee vieläkin, vaikka koko maassa piti olla joku lumimyräkkä. Ei siis kelkkailua meille, eikä muukaan ulkoilu ole houkutellut tänään.

Katsoin, mitä olemme touhunneet viime vuonna tähän aikaan ja kas, taas oli juttua kiroilevasta postisedästä. Juuri muistelin hänen edesottamuksiaan päivällä. Postihan kulki esimerkiksi kesällä oikein hyvin ja kun se alkoi taas syksyllä takkuilemaan, epäilin sedän tulleen takaisin. Ja yhtenä päivänä sairastupaa pitäessä asia varmistui: riensin ovelle kun kuulin postin tulevan ja odotin siinä luukun takana henkeäni pidätellen, josko tilaamani kirjat tulisivat. Ukkeli kiroili kuin mikäkin, kun paketit eivät meinanneet mahtua luukusta. Jep, kiroileva postisetä is back.

1 kommentti:

  1. Sorry for the person who commented on this in English. The comment got lost somehow. Anyway, I got the letter A from a local business that's making neon lights for commercial use. That one has led lights inside and they were kind to sell that to me as they're usually selling b2b.

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!