perjantai 9. joulukuuta 2011

Kortteja

Askartelin eilen muutaman joulukortin ja tänään tein vielä pari muuta korttia. Okko ehti tänä aamuna jättämään omien pienten kätöstensä jäljet tuohon yhteen valko-turkoosiin korttiin ja pientä ruttuahan siinä ehti syntyä, muttei sen pahempaa jälkeä.

Tuo hopeinen tavara korteissa on sitä samaista isin moottoripyörään ostettua alumiiniteippiä, josta kirjoitin viime jouluna. Ihan mahtavaa tavaraa ja sopii askarteluun erinomaisesti.

Kortteja laitamme tänä vuonna noin 30 kappaletta, joista suurin osa onneksi muulla tavalla toteutettuja - nekin kyllä omaa suunnittelua. Onhan se askartelu kivaa, mutta minun kohdalla realiteetit tulivat taas esille ja olin vain iloinen, ettei kaikkea tarvitse ehtiä tekemään omin pikku kätösin.


PS: Veikkaan, että lähes kaikki tutut ovat saaneet kortin tuolla samaisella leimalla varustettuna. On nimittäin jo aika vanha leimasin ja uusi fontti voisi olla jo kiva. Vaikka toisaalta, tuskin kukaan muistaa, minkänäköisen kortin ja millä fontilla he meiltä viime vuonna saivat.

8 kommenttia:

 1. Upeita! etenkin nuo turkoosit pallerot. Nyt alko patittamaan omat tylsät tekeleet :DDD

  VastaaPoista
 2. Kiitos RL! Minäkin tykästyin lopulta eniten noihin valko-turkooseihin, vaikkeivat ne olleet ne alkuperäisen ajatuksen mukaiset. Olisko sitten se, että ne on raikkaampia kuin nuo ruskeat.

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Suosikkini ovat joulpallot, tosin en osaa sanoa, mikä väri on paras. Kauniita kaikki.

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Kiitos Paula! Ja nuo pallot olivat vielä tosi nopeita tehdä, vaikka niinpä nuo kaikki olivat. Eniten aikaa meni siihen, että sain teipinsuikaleista takapaperin irti. Olivat jo sen verran miniluokkaa ne suikaleet, ettei lyhyillä kynsillä meinannut saada irrotettua.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!