lauantai 17. joulukuuta 2011

Kato! Kato!

Kamerakaan ei pysy perässä kun Okko intoilee kynttilöistä.
Okko on mahdottoman innoissaan ihan kaikesta ja sanoo jatkuvasti "kato!". Tänä aamuna isi oli laittanut kynttilöitä palamaan jo ennen kuin me muut nousimme ja Okko oli niistä ihan täpinöissään. Emme ole Okon kanssa paljon kynttilöitä poltelleet, mutta valvonnan alaisena muutama voi olla palamassa.

Okko muuten rakastaa ksylitolipastilleja, joita hän ei nykyisin välttämättä raaski laittaa heti suuhunsa, vaan kantaa niitä pieneen nyrkkiinsä puristettuna. Sitten kun Okkoa kehoittaa syömään pastillin, saattaa hän raaskia sen syödä tai saattaa myös tarjota sitä ensin äidille tai isille. Saimme vähän aikaa sitten Leafin tuotenäytteitä ksylitolipastilleista ja ne, sekä Fazerin versiot ovat yhtä lailla suosikkeja. Ostin hieman vitsillä jopa yhden purkin Okolle lahjapakettiin laitettavaksi. Heh.

PS: Okko näki tänään ensimmäistä kertaa joulupukin. Kovin ei pukki Okkoa kiinnostanut, ilme oli enemmänkin sellainen, että mitä tuo oudon näköinen ukkeli tuossa rehvastelee. Ei kyllä ollut muutenkaan kovin jouluisa tunnelma kun menimme paikkakuntamme joulumarkkinoille; vettä satoi ja ne markkinat olivat muutama koju outoon paikkaan pystytettynä.

10 kommenttia:

 1. Kiitos Riikka! Tosin isimies otti paljon kivempia, mutta kun yritän käyttää vain itse ottamiani. Laittoi sitten omaan blogiinsa sen hyvän kuvan:)

  VastaaPoista
 2. Teil on kyllä niin romskuu - saat herätä kynttilän valoon - iiiihanaa!! :D Ois hauska löytää isimiehes blogi.

  VastaaPoista
 3. Hihhii:D Mulla oli se isimiehen blogi linkkilistassa, mutta tulin ujoksi sen kanssa kun isimies kirjoittaa nimellään. Mutta jos haluat, toki voin laittaa linkin:)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin ksylitolipastillit on tosi pop, varsinkin päärynän makuiset :) Neiti muistaa satavarmasti joka ruokailun jälkeen kurkotella kohti kaappia, jossa pastilleja säilytetään.

  Joulupukin kuvat mainoslehtisissä ovat aiheuttaneet suurta mielenkiintoa ja kummastusta. Neiti meni tosi vakavaksi, kun kerroin että joulupukki tulee käymään meidänkin kotona. Saattaa alkaa aikamoinen parku sitten aattona kun pitkäpartainen punanuttu koputtelee ovelle :P

  VastaaPoista
 5. Meillä myös on nähtävissä tuo pastillien luoksen hakeutuminen:D Okko aina osoittelee sinne, missä niitä on ja tänään kun vaan mainistsin, että saat pastillia, lähti hän kiireen vilkkaa juoksemaan sinne suuntaan.

  Hih, pukki tulossa. Jee! Me ei tilattu kun ollaan ihan vaan kolmestaan jouluna ja kun Okko ei oikein taitaisi siitä vielä välittää. Mutta olisi se kyllä kiva ajatus. Mies jopa ehdotti sitä.

  VastaaPoista
 6. Toki toki, jos Kikiseni uskallat / tahdot antaa. Oisin mielissäni. Heitä vaik sähköpostiini (luonteenlaatuinen@gmail.com) jos et yleiseen jakoon halua. Tack tack.

  VastaaPoista
 7. Ei mekään pelkästään Neelalle oltais vielä pukkia hommattu, mutta kun meille tulee joulun viettoon myös aikamoinen määrä sukulaisia muksuineen. Vilinää ja vilskettä tulee taatusti riittämään :D

  VastaaPoista
 8. No juu, kyllä mekin hankittaisiin, jos sukujoulu olisi luvassa. Pysymme nyt etelässä, emmekä tule sinne Kuopion seudulle, josta molemmat ollaan kotoisin:) On niin lyhyet pyhätkin ja meidän lomat ovat hassusti peräkkäin päiväkodin kiinnipidon takia.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!