perjantai 2. joulukuuta 2011

Jouluräpellös, eli asioita, joita ei kannata esitelläHaha, ei kuoriutunut tästä blogista mitään käsityöspektaakkelia, loppui aika kesken. Kun sitä onnetonta kalenteria piti toteuttaa marraskuun viimeisen päivän iltana, päätti pikkutonttu mennä nukkumaan vasta klo 22.30. Isi sai pula-ajan sukan; ruskeaa voimapaperia, vähän liian monta paperinappia ja onnettoman ahtaalle tungetut numerot. Mutta kyllä sinne patukan saa sujautettua, se kai se on tärkeintä.

Meinasin olla näyttämättä koko sukkaa, mutta menkööt nyt. Ei se joulu siihen kalenteriin kaadu. Tosin nyt on jo sellainen olo, etten tänäkään vuonna ehdi hösäämään kaikkea, mitä haluaisin ja sitten tulee vain jotain kamalaa räpellöstä. Voihan se olla, että tuo sukka ja ne juuri työn alla olevat magneetit jäävät ainoiksi askarteluiksi. Niin ja kai muutama korttikin pitäisi tehdä, suurin osa korteista on jo hoidettu toisella tavalla.

Niin ja mitä tuohon liitutauluun tulee, huomenna kirjoitan siihen pikkujoulumenun. Saamme ystäväperheen kylään sunnuntaina.

2 kommenttia:

  1. Ajatus on tärkein -ja tietenkin se, että sukka on mitoitettu suklaapatukalle. :)

    VastaaPoista
  2. Näinpä:D Ja saahan se varmaan nauramaan kun on niin koomisen hirveä:D

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!