tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukaaos


Taisin mainita sunnuntaina, että siivosin. Olin jopa aika tyytyväinen lopputulokseen. No, lohduttaudun sillä, että aika nopsaanhan sen tilan saa palautettua.

PS: Voi elämä noita johtoja. Nyt siellä on vielä yksi ylimääräinen jatkojohtokin kaapinalusta täyttämässä.

8 kommenttia:

 1. Teillä on niin tyylikästä ja kaunista!

  VastaaPoista
 2. Ei pienen termiitin ansiosta koti pysy kauaa kyllä siistinä!! Toisaalta itse ajattelin, että kohan jouluna on perussiistiä ni se saa riittää. Mitään joulu, joulu siivouksia tääl ei nyt tehdä.

  ja johdoista... Älä kuvaa tosta vinkkelistä ;) Ei vaan.. aina sama ongelma niitten kans myös täällä.

  VastaaPoista
 3. Teille on tullut joulu, wuhuu, teil on kuusi! Joh(d)otkin sen komeuden äärellä jäävät huomaamatta. Elä olis paljastanu. Mut totta puhuen, ne on ärsyttäviä. Silti hyödyllisiä.

  VastaaPoista
 4. Heh, kiitos Riikka! Näkisitpä Okon huoneen (*huokaus*). :D

  Janica, niinhän se on. Ja ei se ole nin vakavaa. On siellä lelujen alla ainakin puhtaampaa kun siivosin. Ja siivotaan uudelleen:)

  jep jep, Maya:) Se tuoksuu hyvälle ja on nätti. Okkokin tykkää kuusesta oikein kovasti. Kommentoi sitä riemumielin ja haluaa valot päälle kun tulee isin kanssa kotiin tarhasta. Ja se jatkojohto on sen kuusen takia, ei ylettänyt plugiin saakka. Juu, mutta on johdot rumia. Jos itse suunnittelisi kotinsa, laittaisimme kyllä paljon piilotettuja johtoja, ettei juuri mitään johtoja tarvitsisi vetää näkyvästi.

  VastaaPoista
 5. Meillä on kamala kaaos. Onneksi vielä muutama päivä aikaa..

  Kiitos aivan ihanasta kortista! Tulin niin iloiseksi kivasta ylläristä! Joulumieli iski kertaheitolla. :)

  Hyvää joulua! ♥

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä PaaPii! Kiva, että ilahduit:) Ja hyvää joulua vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 7. Hihii..johdot on jotain kamalata. Sain romanttisen lahjan Karvanaamalta eli imurin. No imurilla paikka ylhäällä, mutta kylkiäisenä tullut ergorapido ei löydä paikkaansa. Tai se sen latauspiste. Argh. Ja ainoa paikka, jossa ko. laite ei ole häirittemässä mun näkökenttää on sellaisessa paikassa ettei pistoketta lähimailla. Virittele sitten taas niitä jatkojohtoja :D

  VastaaPoista
 8. Mahtava lahja! Meillä on ongelma itse imurin kanssa. Se meinaa aina jäädä lojumaan jonnekin. On ainakin helposti saatavilla;)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!