tiistai 13. joulukuuta 2011

Avulias Okko

Meidän pikkuinen on alkanut auttelemaan kodin askareissa. Aamuisin ja kotiin tullessa Okolle on kunniatehtävä laittaa valot päälle. Valot täytyy saada päälle päivälläkin ja kun ne syttyvät, täytyy niitä kommentoida riemumielin ja innokkaasti.

Okko on alkanut ymmärtämään siisteyden päälle. Hän auttaa pyykin lappamisessa koneeseen ja kääntelee pesuohjelmaa päälle - harmi vaan, että pesuohjelmanvalitsimeen kosketaan myös kesken ohjelman, sillä siinä on myös off-asento, joka nollaa ohjelman. Eilen Okko yllätti siivoamalla omia sotkujaan lattialta. Hän otti talouspaperia ja hinkkasi pöydänalustaa.

Roskis on tullut tutuksi nyt myös roskien loppusijoituspaikkana. Kun Okko lopettaa omenan syömisen, vie hän loput roskikseen (josta tulee mieleen, että seuraavaksi lapselle tulee opettaa, ettei ruokaa tuhlata). Myös lattialta otetaan roskia ja viedään pois ja jopa tyhjentynyt pastillipurkki päätyi oikeaan osoitteeseen. Vaan hieman pitää katsoa, ettei sinne roskikseen päädy ihan mitä vain. Tässä yksi ilta sinne oli menossa vielä margariinia sisältävä rasia ja aiemminhan roskikseen päätyi kaikenlaista oikeaa tavaraa, mutta silloinhan Okko oli vielä ihan vauva. Heh.

2 kommenttia:

  1. kiva blogi löytyikin täältä ja olen uusi lukijasi.

    Riikka Riikan blogista

    VastaaPoista
  2. Hauskaa! Tervetuloa lukijaksi Riikka!

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!