perjantai 30. joulukuuta 2011

Auto! Au-to!


Meidän Okko on automiehiä. Lähestulkoon kaikki lempilelut ovat autoja. Okko myös bongaa autot kirjoista ja kohkaa niistä huuli pyöreänä. Auto on hyvin suosittu sana. Tänään on jopa käyty seuraava keskustelu:

Ä: Okko, lähdetään nukkumaan.

O: Auto!

Ä: Okko hei, lähdetään nyt nukkumaan.

O: Auu-to!

9 kommenttia:

 1. Haasteellinen keskustelu teillä käyty :)

  Okko on muuten kasvanut ihan hirveästi isomman pojan näköiseksi tässä hiljattain, ainakin kuvista päätelleen :)

  Meillä Aada on auto, rekka, bussi, juna, aktori(=traktori), nosturiauto yms. naisia. Auton takapenkiltä kuuluu usein piipaa,bussi tms.

  VastaaPoista
 2. Hihhii, Okolla ei ole unilelua. Paitsi tarhassa, jossa se on saimaannorppa viime joululta:) Ja tosiaan, minustakin Okko on kyllä muuttunut enemmän ison pojan oloiseksi, vaikkei kokoa sinänsä ole hirveästi tullutkaan lisää.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin molemmat on ihan liekeissä autoista. Niistä puhutaan kaikille kaikkialla ja aina. Bambolla alkaa merkit olla hyvin hallussa. Pikkuiselle kaikki on voovoja. Kaivinkoneet on myös iso juttu. Tekniikan maailma ja europörssi (maansiirtovehkeitä) suosikkiluettavaa.

  VastaaPoista
 4. Hih, voin kuvitella, miten teidän pojat kohkaavat kilpaa:) Tuota yhdenkin tyypin intoilua on niin hauska seurata, saati sitten kahden! Meillä ei ollakaan vielä luettu autolehtiä, niitä on bongattu ainoastaan lastenkirjoista ja ulkoa ja tietty kaikkia leluautoja esitellään vanhemmille ja muillekin jatkuvasti:D Pitänee tilata Okolle se TM:)

  VastaaPoista
 5. Meillä myös poikaa kiinnostaa autot. :) Ulkoillessa pitää kävellä läheiseen valoristeykseen oikein kattelemaan liikennettä ja ihmettelemään, kun menee autojen lisäksi traktoreita, roska-autoja ja auraajia. Ja kirjoista parhaita on toki ne, joissa on autojen kuvia. ;)

  VastaaPoista
 6. Hih, pojat ja autot:) Meillä autoja seurataan toistaiseksi enimmäkseen ikkunasta, äänekkäästi kommentoiden:D Mutta kun tuo autoinnostus on nyt noin suurta, luulenpa, että autoja aletaan kommentoimaan pihallakin ollessa - kunhan sinne pihalle tuon pikkupotilaan kanssa taas päästään. Nyt kyllä on Okko jo paremmassa kunnossa ja toivottavasti pysyykin!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!