sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Alle viikko jouluun

Omena sivuun, tämä tonttu syö nyt kynttilää

Meillä on tänään aloitettu joulusiivous, joka jatkuu huomenna ja varmaan vielä tiistainakin. Puhkun tyytyväisyyttä, vaikka en nyt mitään niin kamalan ihmeellistä tehnyt. Mutta kun siitä on aikaa, kun kaikkia ovia on edellisen kerran hinkattu ja jokaiseen tahraan on kiinnitetty huomiota, tuntuu koti jo paljon puhtaammalta.

Katsastin eilen kuusitarjonnan postilla käydessäni. Bongasin jo söpön pienen kuusen ja vannotin isimiehelle, ettei viime vuoden veroista valtavaa puuta hankita -  vei nääs aika paljon tilaa meidän neliöihin nähden. Tiistaina sitä sitten varmaan mennään hakemaan. Tänä vuonna kuusta joutuukin kuivattamaan vähän eri syystä kuin aiemmin. Tylsää. Vettä on losottanut jo monta päivää putkeen.

PS: Poistin visuaalisia ärsykkeitä siivotessani, kun jotenkin kaipasin selkeämpää näkymää. Leikkasin eilen pari paperiporoa ikkunaan tuon taulun päällä olevan vanerisen version mukaan, mutta Okko repi ne ikkunasta jo ennen kuin isimies heti niitä edes huomaamaan. Ehkä Okkokin on kyllästynyt kaikkeen hiluun, mitä äiti on ripustellut. Hyvä kun repi, oli ne jo liikaa. Heh.

5 kommenttia:

 1. Kiitos! Se on Okon ristiäiskutsua varten otettu kuva. Mies otti, minä pitelin jalkoja:)

  VastaaPoista
 2. Oot reipas!

  Ja mä olisin just tota samaa tokaissut mitä Raparperityttö ehätti julkaisemaan ennen mua. Lue siis uudelleen se kommentti, heh.

  Täällä sentäs on lunta jonnin verran. Vettäkin väliin yrittää sataa, joka taas tekee tiet niin liukkaaks että vois pysyä neljän seinän sisällä kaiken aikaa. Ihan vaan turvatakseen oman henkensä.

  VastaaPoista
 3. Kiki, your son is adorable! And his blond hair is beautiful and so exotic to me :)

  VastaaPoista
 4. Maya, kiitos:) Tuli tosi tehokas olo, vaikken nyt niin paljon tehnytkään... Ja täällä vaan sataa vettä edelleen.

  Thank you Anabelle:) I and my husband were also very blond when we were young.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!